cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

IVF MAJ/JUNIJ

clock-img

02.06.2016, 22:08

clock-img

mišamašaa

pencil-img

117

Pozdravljene.
Včasih je Bil ta tema zelo živi. Sedaj pa vidim, da ni nikjer nobene, ki bi imele ivf postopek. user posted image

No, jaz sem pri dr. Resu in sem ravno dobro začela z spila nje. V nedeljo imam prvi uz, potem pa bomo videli.

clock-img

06.06.2016, 15:44

clock-img

shoegal

pencil-img

74

Pozdravljena mišamaša!

Ja, forum je res nekoliko zamrl. Nekaterim je uspelo, pa so pobegnile verjetno na druge forume, ali se izklopile, ker zaradi dela z otročki, nimajo več časa. Druge pa nimamo kaj pisat, ker še vedno ni uspelo in ni nič novega na vidiku. Sama sem v Ljubljani in čez poletje tako ali tako zaradi prenove oddelka ni postopkov IVF, tako da čakam avgust in naročanje na septembrske roke.

Držim pesti, da pridelaš čimveč celic, predvsem pa enega lepega in zdravega otročička čez 9 mesecev! :-)

clock-img

13.06.2016, 10:43

clock-img

sova1111

pencil-img

44

Pozdravljena mišamašaa jaz sem v juniju.in zdaj čakam in upam da se bo +.kako si?

clock-img

14.06.2016, 06:44

clock-img

mišamašaa

pencil-img

117

Jaz tud zdaj že čakam na plus. Sem dobro in komaj čakam da mine teh 14 dni. Ravno včeraj sem imela transfer.

clock-img

14.06.2016, 22:05

clock-img

sova1111

pencil-img

44

Želim ti naj čimprej mine teh 14dni.meni se vleče imam dan ko mislim pozitivno in imam dan ko mislim da ni nič.ampak upam in upam.jaz sem imela transfer v četrtek 9.6.

clock-img

19.06.2016, 09:47

clock-img

viČipU

pencil-img

171

se pridružujem.. sama sem tretjič v postopku.. grejem 2 pikici..
sedaj je mučno čakanje.. s čim se kratkočasite?

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

clock-img

19.06.2016, 20:54

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Mene je tokrat strah in mi cas brzi.
Bolj v smislu "dan ko bom delala test je vse blizje, s tem pa tudi moznost da bom spet razocarana".

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

20.06.2016, 08:29

clock-img

mišamašaa

pencil-img

117

Radenska kdaj imaš test?

clock-img

20.06.2016, 08:36

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Test (krvni mam 30.6) ampak ga bom doma delala za vikend.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

20.06.2016, 15:20

clock-img

sova1111

pencil-img

44

lep pozdrav vsem skupaj.kako ste.evo jaz odštevam imam še 3 dni in upam v user posted image črtice.Vstavili so mi 2 in upam da se je vsaj eden prijel.to čakanje je hujše od vseh inekcij user posted image
viČipu,radenska in mišamašaa držim pesti za vas in upam da bomo tokrat vse user posted image .

clock-img

20.06.2016, 15:41

clock-img

viČipU

pencil-img

171

oo a v četrtek bo d day?
bom pestkala.. so kakšni znakci?

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

clock-img

30.06.2016, 13:00

clock-img

bimba81

pencil-img

36

Je kakšna ki je bila oz. je v MB?

clock-img

30.06.2016, 14:37

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Jaz sem v MB.

Danes sem mela krvnega, uspelo, beta 718.

clock-img

30.06.2016, 14:45

clock-img

bimba81

pencil-img

36

Čestitam Radenska.

Jaz pa sem na koncu s preiskavami, ampak vseeno mi paše malo poklepetat,
vidim, da na forumih so vsi bolj skopi....ali se pa samo meni tako zdi.

v začetku septembra dobiva rezultate in pol terapija....ponavadi koliko časa se čaka, da
prideš do punkcije....verjetno takoj septembra ne bom imela user posted image

clock-img

30.06.2016, 14:55

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Kaksne rezultate dobis? Previdevam da bos to imela en posvet, potem gre vse akupaj na konzilij, potem mas pogovor pred vklnucitvijo v postopek, potem en mesec jes kt in potem si v postopku. Jaz bi rekla da bos na vrsti dec/jan.
Hvala :) vkljuci se v skupino za neplodnost na fb, tam je bolj veselo.

clock-img

30.06.2016, 15:04

clock-img

bimba81

pencil-img

36

Posvet sva že imela maja meseca. Zdaj delava preiskave. Čez poletje ne delajo. Septembra dobiva rezultate
preiskav, po mojem septembra bom dobila kt in oktobra punkcija.....tako si nekako predstavljam user posted image user posted image user posted image

dve skupini sta na fb, ampak tam mi je bolj tako, ker če kaj komentiram pol vidijo drugi prijatelji, to mi pa ni lih
najbolj všeč. saj to dan danes ni nič kaj takega, ampak vedno se najde kakšna pametna prjatlca in začne solit pamet
v stilu kaj se s tem obremenjuješ, sprosti in bla bla bla

clock-img

30.06.2016, 15:21

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Ta skupina je zaprta, se ne vidi nic :)

Vem da si orvi posvet ze imela, ampak bos imela se najmanj enega ali dva. Pa konzilij, oni pa zasedajo enkrat na mesec. Bi ti rada rekla da bos septembra na vrsti, ti zelim, ampak ce bo tako kot mislim da bo in je ponavadi, potem bo orav kar sem napisala.

clock-img

01.07.2016, 10:35

clock-img

itaMara

pencil-img

78

Skupina na fb je lahko da zaprta, ampak se pa vidi kdo so člani. in mnogim to ne ustreza. bi moral biti skupina skrivna, da se je sploh ne najde, ampak se tukaj na forumi napiše in potem člani dodajo. Se mi zdi, da nas veliko noče bit na fb, ker se vidijo člani in potem lahko vsi prijatelji in ostali preverijo kdo je v skupini.
Torej...ali obstaja kaka skrivna skupina?

clock-img

25.07.2016, 16:35

clock-img

itaMara

pencil-img

78

No, in tudi, če se želiš pridružiti skupini, nihče ne sprejme...oz zavrača prošnje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem