cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

INSEMINACIJA

clock-img

15.09.2004, 10:04

clock-img

Darja*

pencil-img

251

No pa je prišla ta :hudicek: M, natanko pa 60. dneh.Sem že klicala G v ambulanto za neplodne, in v ponedeljek sem naročena na prvi ultrazvok, čez nekaj dni še na enega, potem pa z partnerjem na inseminacijo. A je katera že bila na inseminaciji. Zanima me kako to poteka, kakšni so postopki?:zmeden::zmeden:
Malo sem živčna, ne morem se zbrat v službi, vse mi leti iz rok. ampak sem vesela da je :hudicek: prišla.
In v nedeljo začnem s klomifenom. Dve tabletki na dan? a to pomeni eno zjutraj in eno zvečer? Ali kar obe na enkrat?

Hvala vam za odgovore!

Darja*:sloncek::sloncek:

clock-img

15.09.2004, 10:15

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Darja*

No sam, da je prišla. Boste zdej lahko delali:duda: naprej. Jst nimam izkušenj s inseminacijo, sem pa jedla Klomifen in sicer enega zjutraj in enega zvečer.
Držim pesti zate!!

Tinka

clock-img

15.09.2004, 10:20

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Darja*, malo prebrskaj stran:

www.neplodnost.com - to je e-stran v PO..

pa pa

clock-img

15.09.2004, 12:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ja, boljš je, da tole mal porazdeliš. Ne vzet 2 hkrati na enkrat. Vzemi eno zjutraj in eno zvečer.

Držim pesti, da ti rata :miska::miska::miska::miska:.

Lp,
Pika74
:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem