Jaz sem šla en dan v bolnišnico, tisti dan so me "opazovali" (bhcg, pritisk, temperatura), drugi dan sem bila na tešče, tretji dan so me operirali, četrti dan domov. Ponavadi en dan prej prideš na tešče, drugi dan oprerirajo, tretji dan greš po jutranji viziti domov. Meni so ponudili bolniško 10 dni, sem pa bila doma mislim, da 5 dni. Mava z fantom svojo trgovino... Pa nisem šla zaradi dela v službo, ker bi bila komot doma še dlje, ampak sem enostavno želela ven, samo, da nisem bila sama med štirimi stenami.
In res je, bolj kot posledice po operaciji, te boli . Po operaciji v bistvu bolijo samo šivi - meni so naredili enega pri levem jajčniku, enega par cm nižje od popka in dva v popku. Jaz sem imela tiste, ki se v bistvu razkrojijo, torej ni bilo potrebno iti na odstranitev. Aja, pa ko sva se peljala domov v avtu, sem težko dihala, bolela me je rama in rebra - točno tako, kot je rekla zdravnica. To je kratkotrajna bolečina zaradi plina, ki ga "spustijo" v tebe med operacijo.
Po približno enem mesecu sem imela posvet pri svoji ginekologinji. Me ni niti pregledala, ker ti samo razloži citološki izvid. Pa tudi svetuje za naprej...
Mi je zelo žal, če se je to zgodilo tudi tebi, ampak zapomni si stari rek:
Za dežjem vedno posije sonce.
Zame je po šestih mesecih oz. 4 ciklusih . Za pogovor sem ti na voljo na ZS.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 3.3.2010 15:10:04 >