cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

II pričakujemo MARCA 2014

clock-img

12.02.2014, 12:46

clock-img

Sisley

pencil-img

140

No mogoče pa tokrat meni odprtje teme prinese tako težko pričakovan user posted image user posted image Ne pričakujem je okoli 3.3... !!

Srečno vsem v marcu, upam da čim večim uspe že v februarju in vam niti ne bo treba bit na tej temi! user posted image

clock-img

12.02.2014, 12:53

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

mene boste dale med navijačice, ampak sigurno tudi na seznam.

Ker je bilo pri nas v času O nemogoče user posted image , meni odprtje februarske teme ne bo prineslo željenega +.
Kaj hočem, smo bili bolani in še muhasta narava nama je zagodla. Kadar je slabo vreme, ima moj na žalost več delauser posted image user posted image

clock-img

12.02.2014, 15:07

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Navijam!
Ce bom na februarskem ali marcevskem seznamu, pa se povem.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

12.02.2014, 20:01

clock-img

witch

pencil-img

3540

Navijam, da bo marec čim bolj roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

12.02.2014, 20:17

clock-img

NikaAnna

pencil-img

252

Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

clock-img

13.02.2014, 22:49

clock-img

Jenny_B

pencil-img

15

Tudi jaz navijam, da veseli december ne bo vesel samo zaradi Miklavža, Božička in Dedka Mraza! user posted image user posted image

clock-img

14.02.2014, 16:42

clock-img

lejly

pencil-img

20

No jaz že imam enega čmrlčka , pa si zelo želim še enega. Ciklus imam na 40 dni tako da user posted image ne pričakujem Marca ,...ampak da ugledamuser posted image ....upajmo skupaj na najboljše ....

clock-img

15.02.2014, 12:10

clock-img

Anonimen

js sm za na seznam tam okol 12.3.

mam pa še zmeri neko vnetje, verjetno vaginalete med menstruacijo niso za uporabljat, samo me tok srbi vse... user posted image

Iza

clock-img

15.02.2014, 14:07

clock-img

zlatolasek

pencil-img

154

No pa sem spet na isti temi, samo drug mesec je user posted image Sem bila ta cikel na klomifenu pa nisem reagirala, ni bilo O, zato tudi še nekaj časa ne bo M, upam pa da do konca meseca in da konec marca bolj optimistično lulam na trakec.
Here we go again....upam, da tokrat bolj uspešno!

Za seznamček- ne pričakujem je cca 31.3. ampak točno bom pa vedla, ko dobim M.

clock-img

17.02.2014, 07:23

clock-img

čikita

pencil-img

15

Pozdravljene punce

Jaz se selim iz enega meseca v drugega že od septembra user posted image  , ampak tokrat pa user posted image  zares ne pričakujem 20.03.
Upajmo na user posted image

Srečno vsem user posted image user posted image

clock-img

20.02.2014, 21:29

clock-img

_pika_

pencil-img

370

Sej ne, da sem večkrat prebrala naslov teme, pa sem vedno mislila, da pomeni drugič pričakujemo februarja user posted image user posted image user posted image . Mi dogaja, ja.

No, jaz je ne pričakujem 17. 3. (če bo le normalen cikel, saj sem imela ta mesec prvič m na 28 dni, jupiiiuser posted image ). A to so že decembrčki, če nam marca uspe?

Čikita: Midva se trudiva že eno leto, pa še ni uspelo, kjub tabletom za sproženje m in femari. Očitno še ni najin čas za user posted image

clock-img

21.02.2014, 08:51

clock-img

Žabinčica

pencil-img

878

Navijam user posted image user posted image user posted image za pomladne pluske.

clock-img

21.02.2014, 09:18

clock-img

perla*

pencil-img

363

No, pa se tudi jaz selim iz februarja dalje na marec user posted image
Ne pričakujem je 20.3. user posted image

clock-img

21.02.2014, 12:10

clock-img

perla*

pencil-img

363

user posted image  MAREC user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

03.03
Sisley

10.03
čikita

12.03 
Iza

17.3.
_pika_

20.3.
čikita, perla*

31.3.
zlatolasek 

x.03
mamica deklicam, lejly

user posted image NAVIJAČICE user posted image     
  Katte, witch, NikaAnna, Jenny_B, Žabinčica 

< Sporočilo je popravil perla* -- 21.2.2014 12:11:55 >

clock-img

21.02.2014, 13:41

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Še mene med navijačice, če lahko :)
navijam punce, močno močno da mi sledite :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

21.02.2014, 14:15

clock-img

tejcy01

pencil-img

144

Pozdravljene no tudi mene lahko daste na seznam...ne pričakujem je 20.3 user posted image user posted image

clock-img

21.02.2014, 18:49

clock-img

Matti

pencil-img

34

Jaz se selim k vam in sicer user posted image ne pričakujem 30.3. Tole je moj že ne vem kateri krog, ne vem če naj sploh še štejem....user posted image Iz srca si želim da ta mesec uspe in da decembra, ki je moj najljubši mesec in čas v letu končno pričakamo user posted image . Boli me tudi to ker je moj od vedno govoril da si želi imeti otročka pred 30im letom in dejansko nama že skoraj teče voda v grlo, mene pa boli ker mu tega ne morem nuditi. Sicer me tolaži da bo že in je prestavil mejo na 40 rojstni dan user posted image ampak meni še kar ne da miruuser posted image

Gremo v boj user posted image user posted image

clock-img

21.02.2014, 19:02

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

IZVIRNO SPOROČILO: Matti

Jaz se selim k vam in sicer user posted image ne pričakujem 30.3. Tole je moj že ne vem kateri krog, ne vem če naj sploh še štejem....user posted image Iz srca si želim da ta mesec uspe in da decembra, ki je moj najljubši mesec in čas v letu končno pričakamo user posted image . Boli me tudi to ker je moj od vedno govoril da si želi imeti otročka pred 30im letom in dejansko nama že skoraj teče voda v grlo, mene pa boli ker mu tega ne morem nuditi. Sicer me tolaži da bo že in je prestavil mejo na 40 rojstni dan user posted image ampak meni še kar ne da miruuser posted image

Gremo v boj user posted image user posted image

matti, verjamem, da ti je hudo, ampak a so ti zdravniki povedali, da zaradi tebe ne uspe? ker če to ni "dokazano" potem je tale krivda ki jo nosiš v sebi popolnoma odveč in poleg vsega stresa, ki ga čutiš ob neuspehih še to dodatno bremeni tudi tvoja jajčeca... mogoče se sliši čudno, ampak naša čustva se zapišejo v naše telo...

matti ti pošiljam virtualni objem, da ti bo mogoče malce lažje, ko boš vedela, da v boju nisi sama (čeprav midva dejansko še nisva zares začela)... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

21.02.2014, 19:07

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

opala, pa sm se izdala user posted image js sm anonimna Iza user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

21.02.2014, 19:10

clock-img

Matti

pencil-img

34

Izabelina hvala za vzpodbudne besede. Saj vem da je tudi velika verjetnost da nisem jaz kriva, ampak glede na težave ki jih imam ves čas, se bojim da me nekako hormoni hecajo. Bom se poskusila čimbolj sporostiti, čeprav mi to uspeva le do tretje četrtine ciklusa, na koncu je pa zopet živčna vojna, a bo ali ne bo. Tega pa enostavno ne znam odmisliti. Sem pa že naravi dosti pod stresom ampak ne načrtno, sem zelo skrbna in me vedno skrbi za druge, kot da se ne obremenjujem že dosti zaradi sebe, ah... enkrat nam bo vsem uspelo, sem prepričana.

< Sporočilo je popravil Matti -- 21.2.2014 19:11:36 >

clock-img

21.02.2014, 20:27

clock-img

Jenny_B

pencil-img

15

To mi je pa tako lepo slišat, da si fant zelo želi otročka, tako da Matti, želim ti, da se bosta tokrat pa res lahko razveselila user posted image oz. user posted image ! :)

clock-img

24.02.2014, 09:39

clock-img

perla*

pencil-img

363

user posted image  MAREC user posted image

user posted image
ali user posted image PRIČAKUJEMO

03.03
Sisley

10.03
čikita

12.03 
Iza

17.3.
_pika_

20.3.
čikita, tejcy01, perla*

30.3.
Matti

31.3.
zlatolasek 

x.03
mamica deklicam, lejly

user posted image NAVIJAČICE user posted image     
  Katte, witch, NikaAnna, Jenny_B, Žabinčica, Radenska_

clock-img

27.02.2014, 11:10

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Mene prosim na seznam, zaenkrat pod x.3.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

27.02.2014, 11:54

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

opala, pa sm se izdala user posted image js sm anonimna Iza user posted image

meni se nisi, ker vem že kar nekaj časauser posted image user posted image

clock-img

27.02.2014, 11:59

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

perla, ko boš obnavljala seznam ,daj mene samo med navijačice, prosim.

Na seznam me ni potrebno dajati, ker kakor vse kaže, smo pri nas končali. Tiste, ki se že dalj časa sprehajate po teh temah, ste to verjetno že prebrale. A jaz imam občutek, da je sedaj res konecuser posted image . Mojega prepričat, da bi še kaj user posted image , je že znanstvena fantastika. Imam občutek, da glede tega živim z 100 letnikom in ne 40-letnikom.

Me vse mine, da ga moram vsakič fehtatiuser posted image . Ampak me je čisto dokončno minilo. Mogoče bo čez kakšna dva meseca ugotovil, da že dolgo nisvauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem