cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ICSI Maribor

clock-img

15.01.2014, 16:00

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Čez 3 mesece imava prvi posvet v MB. Partner ima slab spermiogram, tako da že veva, da brez zdravniške pomoči ne bo šlo. Ker bi rada kar se da pospešila postopek, bom poizkusila čimveč izvidov prinesti s seboj. Mi lahko pomagate kaj potrebujem?

-prinesla bova izvide spermiogramov (2 stara par let, en bo star tri mesece), spermiogram najbrž naredijo tudi tam?
-Izvide mojih hormonskih preiskav (LH,FHS,estradiol, progesteron,prolaktin,THS,t3,T4). Potrebujem še kaj?
- Izvide SPB

Lahko še kaj sama naredim,da ne čakamo potem še par mesecev zaradi pregledov?

Ima katera kakšne novejše podatke koliko časa se čaka? Je kaj prej,če se plača?

clock-img

27.01.2014, 11:11

clock-img

Anonimen

Lahko jih neseš zraven, samo si pomoje ne bodo imeli kaj za počet z njimi. Spermiogram itak mora biti nov, glede na tvoje izvide bodo morda kaj ponovili, načeloma pa te čaka vse, kot da izvidov ne bi imela s sabo. Jaz sem sicer že zaključila z umetno, saj smo dobili našo lepo pikico in ne vem kako je letos kaj s postopki in čakajočimi pari. Mi smo čakali 8 mesecev do dejanske oploditve. Mislim, da so se čakalne vrste zmanjšale. Če greš samoplačniško, boš sigurno prej na vrsti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem