cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iščemo mucka

clock-img

11.09.2007, 16:03

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Moja teta ima mačka, ki pogreša družbo še enega mačka.Zato bi prosila, če kdo koga pozna, ki ima mladičke?Teta je rekla, da mora biti maček star ene 3-4 mesece, pa ne tigrast, da jih bo ločilauser posted image Upam, da bomo našli koga, najraje iz zavetišča!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

11.09.2007, 19:34

clock-img

puncica

pencil-img

9847

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1853115

slikco še dobim, če ste zainteresirani

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

11.09.2007, 19:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

mi smo jih oddajal...noben jih ni hotel, se zavetisca niso vedla kam z njimi....potem smo jih oddali na neko kmetijo...jih je ena prijazna gospa vzela skupaj z macko...joj kako bi bli veseli takega povprasevanja mal prejuser posted image

clock-img

11.09.2007, 19:36

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Jah, žal je moja teta šele zdaj ugotovila, da je njenmu mačku dolgčas.So pa teli od puncice idealni, še steriliziraniuser posted image , da ne bo nezaželjenih mladičev.Bi pa teta vzela mačko, da bi bila parček.No, če lahko mi pošlji slikco, pa ji bom povedala naprej!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

12.09.2007, 16:14

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Jah, žal je moja teta šele zdaj ugotovila, da je njenmu mačku dolgčas.So pa teli od puncice idealni, še steriliziraniuser posted image , da ne bo nezaželjenih mladičev.Bi pa teta vzela mačko, da bi bila parček.No, če lahko mi pošlji slikco, pa ji bom povedala naprej!

tudi nasi so bli sterilizirani,ker drgac jih tezje oddas...pa ni blo nobenga interesa od nikjer...zgleda je vsega tega ze ornk prevec..povsoduser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem