cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iščem samsko žensko za resno zvezo

clock-img

25.05.2021, 12:57

clock-img

xy28

pencil-img

9

Spoštovane,

sem 33 letni moški s VII. stopnjo izobrazbe in želim spoznati sorodno dušo. Visok sem 190 cm, normalne postave. Sem prijazen, iskren, urejen, vljuden, resen, komunikativen, delaven, odgovoren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, zanima me šport, tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari.
Želim spoznal žensko, ki je prijazna, iskrena, resna, simpatična, izobražena, delovna in še nima otrok si pa želi nekega dne ustvariti družino, skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalja med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Moj kontakt: samskifant1987@gmail.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem