cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iščem prijazno pravnico za nasvet iz delovnega prava

clock-img

18.10.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Če je katera tu pravnica in bi bila tako prijazna, da mi svetuje, ji bom neskončno hvaležna, ker je pri nas prišlo do precejšnje družinske krize. Dedek in babica, ki živita v isti hiši,  nezaposlena pred upokojitvijo (konec leta 2007 in konec leta 2008), eden od teh dveh popolnoma brez prihodkov, drugi z nizkimi; še ne eno leto star otrok, jaz na porodniški po bolniški in v službi za določen čas, možu pa grozi, da bo ostal brez službe, ker je menjal službo in se je zdaj v novi službi zamenjalo vodstvo oddelka (ne cele organizacije) in novi šef oddelka se ne strinja, da bi zaposlili kogarkoli (gre za nadomeščanje delavke na porodniški). Pogodba v prejšnji službi poteče danes, nova zaposlitev naj bi se začela jutri, tako da se res mudi.

PROSIM ZA POMOČ!

< Sporočilo je popravil Mič -- 18.10.2006 20:08:41 >

clock-img

18.10.2006, 11:09

clock-img

živa

pencil-img

2366

Seveda, če se ta prijazna punca javi, ji bom vse podrobneje razložila na ZS.

Hvala.

Vidim, da anonimnost ni moj stiluser posted image ; pa vseeno. Lahko se mi javi na ZS.

< Sporočilo je popravil živa -- 18.10.2006 11:15:25 >

clock-img

18.10.2006, 20:06

clock-img

k1

pencil-img

1649

če nisi dobila odgovorov, pojdi na www.pravniki.net

tam ti bo tudi kdo znal pomagat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem