cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iščem poletno obutev za deklico, 24 / 25

clock-img

16.05.2011, 09:27

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Pozdravljene.
Če se morda komu potika obutev za deklico v številki 24 ali 25 (nogica naše deklice trenutno meri točno 15 cm in ima malo višji nart, najbolj bi rabili kakšne balerinke ali polsandale) in jo je pripravljen prodati po ugodni ceni, prosim, da se mi oglasi. Prav bi nam prišla tako obutev za na lepše kot tudi za doma, bi pa res prosila, da se mi javite samo tisti z ugodno ceno, česa dražjega si trenutno ne moremo privoščiti.

Že vnaprej hvala in prijeten dan.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

16.05.2011, 12:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne morem poslati zs-ja. Imam nekaj zate. Pošlji mi na zs svoj e-mail naslov, da ti pošljem sliko pokazat.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 16.5.2011 12:09:32 >

clock-img

19.05.2011, 13:55

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Najaa, najlepša hvala za čudovite balerinkice, hčerkica jih kar noče sezuti user posted image Upam, da bo tudi naš paketek ok.

Res si fejst punca, hvala ti. user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

19.05.2011, 19:48

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Karmen 83; poslala sem vam zasebno sporočilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem