Drage mamice.
Tudi jaz sem se odločila,da se pridružim na forum.malo za krajšanje dolgega časa, malo zaradi izmenjave izkušenj, nasvetov, ipd.
Da sem odprla novo temo, me je navdušila moja najboljša prijateljica, saj je po porodu shujšala 10 kg. sama sem noseča 5 mesecev, in že vidim, da bom se hitro po porodu začela obremenjavati z prekomerno težo.
No, pa da vam obrazložim njeno zgodbo.
pred 4 leti je rodila čudovito punčko, pri njej se je zredila 27 kg, pred porodom je imela 54 kg, ko je šla rodit je mela 81, potem, pa je 3 leta obstala na 68 kg. ker pa je mala 156, je jo bila sama ritka, bušček in boki, v glavnem joj. pred 11 meseci pa je rodila fantka... pri njem se je zredila 11 kg. tuhtala, je kaj naj naredi, ker itak otrok ne bo imela, radi pa bi popravila svojo postavo.
najprej se je odločila za program linnea sttela, zapravlila 400 eur, pa ni bilo pričakovanega učinka.
imela je ločevalno dieto 3 tedne pa je dol dobla 1 kg. no, potem pa je začela PITI ČAJ!,
jaz pa sem ji lepo povedala, da brezveze in da bo spet razočarana....
babe moje, če jo zdaj vidite, ne boste verjele, v treh mesecih je zgubila 15 kg.
postala, je samozavestnejša, garderobo je zamenjala kot ena 15letnica...
no, zakaj pa vam to pišem?ker bom čez 6 mesecev sama v taki zagati.dajmo, mamice in bodoče mamice, bodimo, mamice, vitke, lepe in srečne, da bodo naši malčki ponasni na nas.
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 9.8.2012 14:05:19 >