cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hujšanje po porodu- še katera?

clock-img

10.10.2005, 00:55

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Takole punce, med nosečnostjo sem pridelala olala kg preveč, pa bi rada, da izginejo. Nimam nerealnih ciljev, do spomladi recimo. Na tem forumu berem, da se gredo punce neke 3d diete, so že čist notr padle.

Jaz moram začeti od začetka, pa bi s še kako sohujšarko hujšala oz. začela živeti po metodi "manj žri, več gibi" oz. z zdravo prehrano in sčasoma tudi s telesno aktivnostjo priti do svoje prednosečniške postave.

Je torej katera z menoj, sedajle je čas, do božičnih požrtij je treba it malo v minus user posted image  ???

clock-img

10.10.2005, 07:51

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kinokija, trenutna sta na tem forumu 2 skupini: ena hujša že več kot 60 dni, druga pa dober mesec.. Priporočam ti, da se pridružiš kateri koli. Jaz sem tudi nekje vmes (daleč za ta 1. in 2 dni pred 2. - danes je moj 36.dan).. Bistvo je samo to, da začneš na beljakovinski (B) dan (jaz ga bom imela npr. v sredo) - poglej pa po skupinah kdaj ga imajo druge.. Mislim, da ima 2. skupina DANES B dan in lahko začneš danes z njimi..

Veliko jih ni začelo ne z eno ne z drugo skupino, ampak so se jim kar priključile tak da sploh ni problema..

Drugače pa sem jaz tudi tukaj zaradi "preveč pridelanih kilogramčkov" po porodu (saj nas je veliko takih), rodila pa sem pred slabimi 4.meseci.. Jaz sem se v prvi vrsti odločila za dieto, ker več ne dojim in zato več ni pomembno kaj jem in kako... Do zdaj je šlo dol 6kg.

Želim ti veliko uspeha in čim več izgubljenih KG.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem