cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hruška ali ročno?

clock-img

18.05.2007, 19:09

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Kaj se bolj splača za vlivanje temeljev in betonske plošče?
Je delal kdo primerjavo, kakšna je razlika, če imaš delavce in 2 mešalca ali če naročiš hruško?
Koliko sploh stane ena hruška?

clock-img

18.05.2007, 21:36

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Najbolj sveža informacija!
Predvčeraj smo betonirali še teraso in za 4 kubike betona plačali 280 €.

Če vse zračunaš, se pravi cement z prevozom, gramoz z prevozom, potem elektriko, vodo, delavce-če so prijatelji tudi hrano in pijačo, ker se takrat mora plata kar zalit, pa skor cel dan ti gre...
Ne splača se ročno.

Midva sva pri vsaki plati mislila ročno, pa sva si na koncu zmeraj premislila.
Ker tudi čas je denar.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

18.05.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Ali lahko vprašam koliko hrušk je 4 kubike?Hvala.user posted image

clock-img

18.05.2007, 21:47

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Eh, to je manj kot pol hruške, no odvisno kako velika je.
Za lažje razumevanje, terase je za slabih 30 kvadratov, pa tudi debela ni tako kot plata.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

19.05.2007, 00:24

clock-img

abi

pencil-img

755

Ne splača se ročno.
Midva  sva najprej probala eno ogroooomno škarfo ročno , pa smo delali kot muriji. Ostalo sva pa z velikim veseljem naročila kar hruško.

clock-img

19.05.2007, 19:19

clock-img

natalia

pencil-img

1423

absolutno hruška!!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

21.05.2007, 16:17

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi smo zalivali "na Žlico" To pomeni, da je prišel strojnik s kopačem, ki ima posebno žlico, v katero ti zajame pesek, noter se ročno strese cement in voda in to potem strojnik zmeša  in potem se s samokolnico odpelje na plato. To je hitro zalito, ni preveč matranja in ceneje kot hruška. Midva sva pri plati, ki ni popolnoma masivna (narejena iz travet in polnil + nekaj cm betona) prišparala preko 100 tisoč bivših sit. Če bi bila plošča popolnoma masivna, bi bilo to občutno več denarja.

clock-img

21.05.2007, 16:22

clock-img

mika

pencil-img

6485

definitivno hruška. pa pol ko boste zidali, za malto naročite silos, kjer pliključiš samo vodo gor in dobiš malto ven. mi sploh nismo kupili mešalca.

clock-img

21.05.2007, 21:19

clock-img

iva01

pencil-img

961

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Mi smo zalivali "na Žlico" To pomeni, da je prišel strojnik s kopačem, ki ima posebno žlico, v katero ti zajame pesek, noter se ročno strese cement in voda in to potem strojnik zmeša  in potem se s samokolnico odpelje na plato. To je hitro zalito, ni preveč matranja in ceneje kot hruška. Midva sva pri plati, ki ni popolnoma masivna (narejena iz travet in polnil + nekaj cm betona) prišparala preko 100 tisoč bivših sit. Če bi bila plošča popolnoma masivna, bi bilo to občutno več denarja.

Mi bomo tud tako, menda je še bolj pocen kot hruška, bomo videli.

clock-img

22.05.2007, 09:24

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

A je do dandanes sploh še vprašanje?

clock-img

23.05.2007, 11:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kako je pa s tem kopačem, ko ga je treba plačat? Koliko pa ima na uro? Ker drugače je ura kopača svuser posted image njsko draga! Mogoče, če imaš kakšno manjšo stvar, se splača, drugače pa definitivno hruška - nikakor ne ročno!!!! Ker že takrat, ko smo zidali hišo, se pravi 1. in 2. rink, je bilo ubijajoče - 2 dni sem imela roke do tal, tolk so me bolele, pa je blo treba malto delat, kaj šele beton. Ma ni variante!!!!! Res ne vem, če je to sploh še vprašanje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem