cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hrana v zadnjih dneh

clock-img

04.03.2009, 14:11

clock-img

nejamami

pencil-img

3

Pozdravljene oz. Pozdravljeni (če nas slučajno tudi moška družba spremlja user posted image )

Sem nova na forumu in bom kmalu (v roku dveh tednov če bo po planu) tudi novopečena mami. Že en čas občasno spremljam debate, pa nisem zasledila če priporočate kakšno posebno hrano v zadnjih dneh pred porodom. Na kaj je treba biti pazljiv, kaj je priporočljivo in podobno...

clock-img

04.03.2009, 14:14

clock-img

Anonimen

A zdej tud že to priporočajo al kaj?user posted image Svašta ej kaj vse se spomnijo.

clock-img

04.03.2009, 14:21

clock-img

nejamami

pencil-img

3

Do zdaj sem normalno jedla (občasno malo bolj zdravo kot ponavadi) pa razmišljam, če se da kaj s hrano naredit za lažji, hitrejši porod, boljše počutje...

clock-img

04.03.2009, 14:58

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ne vem, če bo porod zaradi tega kaj lažji, počutje mogoče. Jej kar ti paše.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

04.03.2009, 18:32

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz sem si, ko sem čutila prve popadke pri 1. otroku, spekla pečenico in kislo zelje. In se dobro najedla.
V tednu pred tem, ko sem še lezla po okoliških hribih, sem si na Katarini privoščila krvavice. No, sploh sem jedla v tem stilu.
Pri 2. otroku podobno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

04.03.2009, 20:19

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Meni so se zaluštale artičoke, kremšnite, palačinke, sendvič ...

clock-img

06.03.2009, 08:03

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst sem si pa privoscla Brie sir. Se mi ga je celo nosecnost tolk lustalo, tist vikend pred porodom sem se ga pa nazrla do sitega user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem