cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hoteli v Baški - Krk

clock-img

27.02.2008, 09:50

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ker letos nameravamo iti spet v Baško, me zanima, če ste bili kaj v hotelih.Ker v apartma ne bi šli, me zanima vsaka informacija, ki bi mi koristila. Sva pa dva odrasla in en otrok, ki bo poleti star še ne dve leti.

PRosim za info.

Hvala

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

27.02.2008, 11:14

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Bili pred dvema letoma v hotelu Corinthia I. Hotel ima le 3*, vendar se mi zdi da je vreden * več, kajti mi vedno izbiramo hotele, ki so boljši, nam je bilo v Corinthi zelo všeč. Dobra hrana, lokacija, zraven mesta, dobro vzdušje, lepa plaža, čistoča.... Imajo tudi Welnes.

clock-img

27.02.2008, 21:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: nbiba

Bili pred dvema letoma v hotelu Corinthia I. Hotel ima le 3*, vendar se mi zdi da je vreden * več, kajti mi vedno izbiramo hotele, ki so boljši, nam je bilo v Corinthi zelo všeč. Dobra hrana, lokacija, zraven mesta, dobro vzdušje, lepa plaža, čistoča.... Imajo tudi Welnes.

tudi mi smo bili v corinthii zelo zadovoljni. sploh z osebjem, zelo,zelo prijazno...se še vrnemo....baje pa,da so lani renovirali II in III user posted image

edino,kar me je motilo je bila zelo hladna voda v notranjem bazenu. naš 8 mesečnik je sicer užival user posted image  jaz pa skorj crknila....

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem