cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hotel z ogrevanim notranjim bazenom

clock-img

10.07.2010, 21:31

clock-img

lunka1

pencil-img

903

... v Sloveniji ali na Hrvaškem (ne prav daleč) za neko zmerno ceno?

clock-img

12.07.2010, 14:46

clock-img

kesi

pencil-img

124

Hotel Histrion v Portorožu, imajo super notranje bazene z ogrevano morsko vodo.

KESI

clock-img

15.07.2010, 10:18

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Hm... zmerna cena?! user posted image

V Histrion sva z mojim hodila, ko so imeli v njegovi prejšnji firmi izmenjavo in naju je stalo praktično nič... Da bi pa zdele dala 170€ za nočitev za sobo na dan (s polpenzionom pa še +15€), se mi pa ne zdi zmerna cena... Potem že raje Vile Park, kjer imaš tudi vstop za bazen, pa mi je še to kar malo veliko... (130€).

Drugače pa je super, sobe so lepe, bazen tudi, vstop na kopališko plažo, hrana 1a, super za sprehajanje z vozičkom do Pirana, ampak d.r.a.g.o....

clock-img

15.07.2010, 11:53

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res.

clock-img

15.07.2010, 12:08

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Zakaj za hudiča rabiš sredi poletja bazen z ogrevano morsko vodo, ko je ogrete morske vode na pretek v morju? Ne štekam tega, res.

točno moje misli, sploh glede na to da ma morje dans 29 stopinj?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

15.07.2010, 15:14

clock-img

lunka1

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

PRVIČ: gremo šele septembra

DRUGIČ: imamo majhnega dojenčka

Še kaj?!

user posted image

clock-img

15.07.2010, 16:33

clock-img

kesi

pencil-img

124

170 eur za eno noč, ja to je na njihovi strani, preko  agencij je pa 330eur za 7 dni, če greste septembra.

KESI

clock-img

16.07.2010, 12:13

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Še kaj?!

user posted image

In? Še vedno mi ni jasno zakaj rabiš za malega dojenčka bazen z ogrevano morsko vodo.

Septembra je pa naravna morska voda še najbolj prijetna, podnebje pa tudi.

clock-img

16.07.2010, 14:10

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Še kaj?!

user posted image

In? Še vedno mi ni jasno zakaj rabiš za malega dojenčka bazen z ogrevano morsko vodo.

Septembra je pa naravna morska voda še najbolj prijetna, podnebje pa tudi.

Pa kaj se je treba vtikat v odločitve posameznika??? Sem napisala da me zanima, če katera pozna tak in tak hotel, ne pa da me zanima, kaj si katera misli o kopanju v ogrevani vodi? Mogoče se ne gre samo za kopanje dojenkla, mogoče tudi meni paše tako... A veš - toplice s toplo termalno vodo obratujejo tudi poleti, pa tudi če je zunaj +50...

clock-img

16.07.2010, 14:11

clock-img

lunka1

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: kesi

170 eur za eno noč, ja to je na njihovi strani, preko  agencij je pa 330eur za 7 dni, če greste septembra.

Hvala kesi, se bom pozanimala user posted image

clock-img

17.07.2010, 12:02

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ker pišeš vprašanja na javni forum, ti najbrš lahko napišem, da se mi zdi kopanje v bazenu ob morju totalna blesarija, pa naj gre za dojenčka al pa staro mamo in za tem stojim.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 17.7.2010 12:03:09 >

clock-img

17.07.2010, 12:08

clock-img

Anonimen

Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena.

Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu.

clock-img

18.07.2010, 15:10

clock-img

lunka1

pencil-img

903

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Krkin hotel v Strunjanu je imel ogrevano morsko vodo. Ne vem, če jo ima še in kakšna je cena.

Sicer pa za september-vprašanje popolnoma na mestu. Če je deževno (kar je v tem delu Jadrana) že možno, se nimaš kopat kje kot v notranjem bazenu.

Tole je super! HVALA user posted image

clock-img

28.07.2010, 20:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Žusterna še pride v poštev (Terme Čatež).

Sicer pa Istra - Umag, Novigrad (Maestral)... čeprav se bojim, da so notranji bezeni zaprti do konca septembra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

28.07.2010, 20:41

clock-img

Anonimen

Lunka1, ste že uspeli kaj zbrat?

Sicer pa, glede na temperature, bo tako vprašanje na mestu tudi v najbolj taglavni poletni sezoni user posted image .

clock-img

28.07.2010, 20:58

clock-img

branka81

pencil-img

428

oj...po moje se ti bolj splača it na hrvaško k tle tok zaračunajo a ponudjo nč

clock-img

28.07.2010, 21:02

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Lunka1, ste že uspeli kaj zbrat?

Sicer pa, glede na temperature, bo tako vprašanje na mestu tudi v najbolj taglavni poletni sezoni user posted image .

Ne, ampak mislim, da bomo šli kar sem, kar si predlagala. Bomo še počakali, če bo kakšna akcija preko sončka, in če bo, bomo šli verjetneje v Portorož. Kako pa je s tem hotelom in morjem - koliko je do morja? So mi ful všeč tiste hiške - vile!

Ja, glede na sedanje temperature pa res... Ma nič ne moreš planirat prav dolgo vnaprej, je le fino, da imaš takole ogrevan bazen za naše pikce!user posted image

Kar se pa tiče ponudbe.. (branka81) - v Portorožu (Histrion) imaš kar dovolj ponudbe, pa še hrana je super! user posted image

clock-img

28.07.2010, 21:05

clock-img

Anonimen

Hotel je praktično tik ob morju, enako hiške. Do plaže imaš, 20, 30 metrov, kaj vem. Skratka si tam user posted image .

clock-img

28.07.2010, 21:19

clock-img

branka81

pencil-img

428

vsak ima svoj okus,ampak men naša slo obala in to ni všeč..pa tud morje se ne morje primerjat z hrvaškim..mi bomo pa itak letos malo sam mal doma u bazenčku namakal se mi zdi da je še premajhna ,da bi šla na morje z njo,bomo šli raj drugo leto pa bo fajn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem