cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hotel v Portorožu, Histrion ali kater?

clock-img

22.03.2006, 11:36

clock-img

Anonimen

Junija bomo šli z malčkom na počitnice v portorož in nas zanima, če je že kdo bil v hotelu Histrion ali v vilah park in kako je tam, kam ste se hodili kopat itd, ne poznamo zadeve, ker smo skoz hodili na hrvaško.Lp

clock-img

22.03.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Ja to je v Bernardinu. Hotel Histrion je bivši Bernardin. Zalo lep hotel, prenovljen, hrana super, sobe super, skratka vse super, le plaže ni. Pod hotelom so skale. Drugače je v kompleksu bazen, samo ne verjamem, da se boste zadovoljili z bazenom, če greste na morje. Malo naprej os Histriona je sicer hotel Emona. Tam je malenkost plažice, ampak res čisto malo, jo verjetno zasedejo gosti iz Emone.

LP

clock-img

22.03.2006, 14:55

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ma saj itak pri nas je bolj malo plaže,pa še tam je ful gužva!
Kot pa vem so ti hoteli ful dragi,je pa res vse lepo urejeno!

clock-img

22.03.2006, 16:38

clock-img

DEN

pencil-img

117

Jaz, sem delala v tem hotelu zdaj sem v hotelu Bernardin( Emona).
Če te kaj konkretno zanima prašaj lahko tudi  na Z.S.
A ja, plaže je velika urejena tudi primerna za otroke je pa pred
hotelom Vile park,in par metrov pred  Histrionom, kamor se kopamo tudi mi
z našimi user posted image  
Lp

clock-img

22.03.2006, 19:05

clock-img

sjug

pencil-img

334

Nekajkrat smo bili v Histrionu in smo zelo zadovoljni. Sicer je kar drago, je pa zelo primerno za otroke. Plaže so čisto OK in tudi en konec (pa ne tisti čisto pred hotelom) je primeren za najmlajše. Tudi bazeni so zunanji in notranji, nam je bilo suoer. Res pa gremo letos bolj na jug. LPS

clock-img

23.03.2006, 11:36

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Bernardin je posebej, Histrion pa posebej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem