cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hotel Oleander, Strunjan

clock-img

06.02.2007, 13:59

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Kakšne so vaše izkušnje? Razmišljamo, da bi šli za prvomajske praznike tja skupaj z gospodično (takrat že) 17-mesečnico.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

06.02.2007, 14:02

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Za hotel ne vem, lahko ti pa povem da je v Strunjanu prov luštno še posebej za sprehode. Pa vse imate blizu, Portorož je 20 min hoje čez tunel, Piran je tudi blizu. Meni je všeč.
o za hotel vem le to da poleti ko sva nujno rabila net in ga ni bilo drugje za najti sva šla v hotel vprašat in so nama prijazno odstopili sejno sobo da sva uredila zadevo.

clock-img

06.02.2007, 19:17

clock-img

Anonimen

Naj ti ne bo žal,lepa pokrajina,plaža v redu,morje večinoma čisto,če ni kakšne nivihte.Lepi sprehodi po solinah in seveda blizu še vsi ostali ogelda vredni kotički in mesta.
Tole je pa hotel(ne pozabite sredstev za zatiranje komarjev s seboj vzetiuser posted image )

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem