writing-img

Hotel Materada - Poreč

clock-img

19.06.2007, 07:32

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ima kdo izkušnje s tem hotelom?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

19.06.2007, 16:21

clock-img

solinar

pencil-img

76

Bil v njem pred cca.15 leti...ima urejeno betonsko plažo - zraven je tudi peščena in če se ne motim tudi kamnita.Sam hotel je simpatičen (vsaj meni),stoji dokaj na samem v naselju Špadići...je dokaj blizu centra Poreča,tako da se malce sprehodiš tudi ob morju in že si tam...

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

05.07.2007, 12:51

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

Bili smo tam za prvega maja. Hotel je lep, ima super vrt, bazen, plaža je večinoma betonska in kamnita.
Sobe so lepe, razen kopalnice, ki ni bila obnovljena in je rahlo zaudarjala po kanalizaciji.
Hrana nekaj srednjega, motila me je blazna gužva in prerivanje za vsak košček kruha. Bomo pačs nehal hodit v samopostrežne hoteleuser posted image
Aja, pa šefica sale, vztrajno "podi" družine z malimi otroki v en kot sale. Ok, ni problema. Samo potem sem jo pa slišala, kako je eni od natakaric razlagala (po moje zanalašč, ker je vedela, da ljudje okrog slišimo), kakšen nered delajo otroci za mizo, kot da so v štali, in kako zamažejo prte in vse. To mi je bilo pa malo too much in sem imela slab občutek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem