za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Punce, obstaja kakšna pesmica, kjer sta notri tile dve besedi : HOPA CUPA? Naš ta mali kar naprej poje hopa cupa, hopa cupa, potem pa pravi: "še mami" Mami pa pojma nima
Možno, da so se kaj v vrtcu učili, pa pozabim vprašat Ker sem se ravno zdaj spomnila, mogoče ve poznate odgovor.
26.06.2006, 22:08
sato
249
Jaz to kar naprej pojem mojemu malemu. Nisem 100%, da je čisto tako, je pa približno: Krica, kraca, glej pajaca, ki štorklja, ki štorklja, hopa cupa, hopa ca, hopa cupa, ena, dva.
Upam, da je to to.
26.06.2006, 22:11
lol
533
Mi znamo eno podobno sam je tut jest ne poznam prav dobro. Hopa cupa, sem in tja, to je moja žogica. Naprej pa zdele ne znam,ker moj ta starejši že spi,ki me take stvari uči(mami itak pojma nima)
26.06.2006, 22:36
Anonimen
Tole Kricakraco sem že zapela, pa mali pravi "ne ne ne" Se pravi, da ni prava. Bom jutri še enkrat na zvit način poskusla
27.06.2006, 18:10
Anonimen
Ja hocu te kao zvijer Sto pjeni dok napaja vid Ma gledaj, vec dajem ti znak Da za ples bas smo mrak.
Reci mi, ma hej, ti davis me Ohladi na minut bar Ma stacu da budem fin Al' opet cu preci na stvar.
Odgurni stol, odluci se Daj, daj Odgurni stol, nije na zlo.
O, hopa-cupa O, samo probaj O hopa-cupa ...
27.06.2006, 21:09
zlatolasska
226
Urska...
Js pa se nobene tule ne poznam... Sment se bo treba se kej naucit...
11.10.2006, 23:49
Pupica
4847
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA
Ja hocu te kao zvijer Sto pjeni dok napaja vid Ma gledaj, vec dajem ti znak Da za ples bas smo mrak.
Reci mi, ma hej, ti davis me Ohladi na minut bar Ma stacu da budem fin Al' opet cu preci na stvar.
Odgurni stol, odluci se Daj, daj Odgurni stol, nije na zlo.
O, hopa-cupa O, samo probaj O hopa-cupa ...
He, he...ja urska tale bo prava
ej Kristina, čist možn res!Pr nas se pelje v avtu, pa če pozabiva menjat CD, že poje kake "odrasle" al pa kakšne z radia sname.Da sam gledaš kje jih pobira. Pa medtem, ko se njene pesmice vsi trije učimo ful dolg, pa ponavljamo, une pobere brez ponavljanja
< Sporočilo je popravil puncica -- 12.10.2006 11:12:33 >