cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Homeopatija in dojenje

clock-img

10.02.2006, 19:33

clock-img

tincci

pencil-img

1430

A lahko jemljem homeopatska zdravila, če dojim? Uradne medicine ne morem veliko razen kakšnega Lekadola, Hiconcila... to vem, kaj pa homeopatija? Ima katera izkušnje s tem?

clock-img

10.02.2006, 20:06

clock-img

petja

pencil-img

998

Tincci, lahko ješ tablete, je pa odvisno katere. Jaz imam že od poroda ful težave z zobom (baje ti vsaka nosečnost vzame en zob???) in zdaj jem Amoksilave.
Jaz sem poklicala v ljubljansko porodnišnico, kjer sem rodila, razložila situacijo in jih vprašala, ali lahko jem Amoksiklave. Sestra tam mi je rekla, da lahko, da jih tudi oni predpisujejo v določenih primerih.
Pa jaz tudi dojim.

Lp, petja

clock-img

10.02.2006, 21:06

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ja, to vem, da lahko jemlješ tudi kakšne druge tablete, samo za moje težave jih ni primernih, obstaja pa homeopatsko zdravljenje, ki je nekako bolj celostno. Homeopat pravi, da naj ne bi škodilo med dojenjem, ampak da je to moja odločitev pa naj se še malo pozanimam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem