Očitno pišete enako zgodbo,kot smo jo mi. Tudi nam so obljubljali,da bo alergije prerasel.Pa smo se prva leta borili z groznim atopijskim dermatitisom.Temu se je kasneje pridružila še astma in je sedaj na redni terapiji kortikosteroidov zaradi astme. O alergijah pa enako,kot pri vas....Najprej samo alergija na mleko,jajca in potem na vsakem testiranju še cel kup novih. Alergija na sojo,vsi oreščki,svinjina,skoraj vso sadje,paprika,paradižnik,vsi konzervansi,barvila,pšenica,latex...ma ziher sem kaj spustila. In ja mi smo večino teh alergij prerasli,ampak kdaj?? Komaj pri 7 letih Posledica tega je,da mi otrok precej slabo je in se boriva s prenizko telesno težo. Marsikateri okus mu ni všeč. Sedaj nam ostajajo alergije še na oreščke,hišni prah,ter živalsko dlako. Mimogrede,alergija ni na dlako,kot so meni zatrjevali pri alergologi,temveč na slino in odmrle celice kože. Vem,ker smo si nabavili kužka,brez dlake in se sedaj soočamo s težko situacijo. In to je tudi edini razlog,da sem pripravljena še 1x metat denar skozi okno...čeprav srčno upam,da bo homeopat pomagal. Bom poročala o uspehu Vam pa želim čim manj tegob s strani alergij in da se vam začnejo umirjat,ter potem tudi izginjat. Nam so začele prve alergije pojenjat okrog 5 leta starosti.