writing-img

Hladilnik..........

clock-img

27.11.2005, 21:07

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Nam je naš hladilnik dušco spustil user posted image , in se tako jutri z mojim odpravljava v shoping po novega, pa me zanima kakšne izkušnje imate z različnimi firmami in kaj mislite o tem da imaš hladilnik kombiniran s skrinjo ali samo hladilnik in potem skrijo posebaj?

clock-img

27.11.2005, 21:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva imava Elektroluxa in sva zadovoljna. Imava pa hladilnik 180 cm, kombiniran je s skrinjo. če bi še enkrat izbirala bi vzela višjega - 200cm. Načeloma nama ta velikost zadošča, doma pa imamo enega 200cm (hladilnik+skrinja) in enega mini v kuhinji (brez zamrzovalnega dela). Midva sva kupila še posebej skrinjo, ker nama je bil hladilnikov zamrzovalni del (3 predali) absolutno premajhen.

clock-img

27.11.2005, 21:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mi imamo Gorenje, visok 180 cm, hladilnik kombiniran s skrinjo - 2/3 hladilnik, 1/3 skrinja.

Ali boš kupovala hladilnik in skrinjo ali vse v enem, pa je verjetno najbolj odvisno od vaših potreb in prostorskih omejitev. Nam naš čisto zadošča, saj ne delamo kakih "zalog za zimo" in vse kupujemo sproti, pa tudi če bi hotela skrinjo posebaj jo itak nimam kam dati.

LP

clock-img

27.11.2005, 22:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi imamo Samsung-ameriškega. Smo zelo zadovoljni, prostora je toliko, da se vse najde, zmrzovalni del je tudi dovolj velik, pa še tekoča voda je priklopljena, tako da lahko poleti pijemo mrzlo vodo ali pa delamo kocke, crash-ice ipd.....
Ima še polno drugih fint, tako da se ga splača kupit, če imaš dovolj prostora.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.11.2005, 22:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2005, 10:39

clock-img

paris

pencil-img

1304

Imam Zanussi- Elektrolux kombiniran s skrinjo in je v redu.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

28.11.2005, 22:45

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Midva imava pa Liebher, ki je baje od Miele(ne vem, če sem prav napisalauser posted image le druga znamka) kombiniran s skrinjo, čeprav so trije predali skoraj premalo..drugače pa sva zadovoljna. Saj malo povprašaš po trgovinah, znajo zelo lepo razložit.

clock-img

29.11.2005, 09:50

clock-img

Anonimen

Mi smo kupili visok hladilnik,posebej hladilna omara,spodaj pa zamrzovalna skrinja.Znamke OCEAN(italijanski)kupljen pri nas in še srečo smo imeli,ker smo naleteli na akcijsko prodajo.Sem zalo zadovoljna z njim.

clock-img

29.11.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

če živiš v bloku in maš dvigalo, pazi kok velicga bpš kupila.
Da ga boš lahk v dvigalo spravila.user posted image

Mislim resno.

clock-img

29.11.2005, 10:38

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Mi smo se kar malo pomatrali, da smo ga spravili skozi vrata, ker ga nismo hotli spravit skozi glavni vhod ampak smo se matrali pri stranskem vhodu, nam ga vsaj ni blo treba nosit po štengah. Smo ga mogli prej čisto odviti in smo golega brez embaleža počasi potiskali skozi vrata, ma nam je šlo skoraj za las noter.

clock-img

29.11.2005, 10:42

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Midva imava Gorenje 187 cm, kombiniran. Zaenkrat brez pripomb, ga mava šele 6 tednov. Ima 4 predale zamrzovalnika in je za nas to dovolj.

clock-img

29.11.2005, 10:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Haha tud mi smo mel probleme z dvigalom in smo mogl vrata s hladilnika snet, da je šu sploh not. Drugače bi ga mogl nest u devet štuk user posted image Uglavnem ratal nam je in zdej nam pridno služi že slabi dve leti. Znamke Liebher mensezdi, je pa hladilna omara z zmrzovalnikom vzgori (105l, brez predalov, s policami). Hladilnik ma še nulto cono, antibakterijsko prevleko, antizmrzovalec in tamalo porabo. Suuuper zadovoljna, edin cena je bla mau visoka user posted image

clock-img

30.11.2005, 02:04

clock-img

Anonimen

Midva imava Gorenjev hladilnik, kombiniran s skrinjo (nimava placa za posebej skrinjo, drgač bi mogoče tud o tem razmislila). Zgornji del je hladilni, spodnji pa zamrzovalni (3 predali). Sva zelo zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem