cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hitra jed - hrenovke, fižol in testenine

clock-img

20.11.2009, 13:45

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Sodelavka mi je povedala dober recept (po mojem mnenju): popraži malo čebulice, dodaj na koleščke narezane hrenovke, malo se naj popečejo, dodaj fižol iz konzerve, jušno osnovo (juho iz kocke ali celo samo vodo), malo testeninic, paradižnika (svež ali mezge), malo začimb in pokuhaj. Hitro in enostavno.

clock-img

20.11.2009, 16:28

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Po moje dobro, samo škoda, ker so same nezdrave stvari. Hitro pa je, ja.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

23.11.2009, 07:23

clock-img

barni

pencil-img

1096

No o tem govorim. Imas obcutek, da doma sam nekaj pripravis, v bistvu je pa se bolj nezdravo, kot ce bi kupil bolognese omako v kozarcu v trgovini.

Skratka, vsak po svoje, se je pa treba zavedati, da v danasnjem svetu tudi doma pridelana zelenjava ni vec to, kar je bila vcasih, BIO ne obstaja vec. Lahko se samo malo bolje pocutimo, ker ne vsebuje se dodatno skodljivih stvari, nekaj pa jih prav gotovo, saj je v ozracju toliko svinjarije, da je bolje da vsega ne vemo.

clock-img

23.11.2009, 07:49

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Lahko ta isti recept malo spremeniš, pa dobiš tudi dokaj zdravo hrano. Če fižol prej skuhaš in ne uporabiš tistega iz konzerve, npr. Jušne kocke res ni treba, ker dajo hrenovke veliko okusa (in soli), paradižnik je lahko domač, hrenovke pa tudi niso vse iste - kupiš npr konjsko brez E-jev. 

clock-img

23.11.2009, 07:53

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Ja, za bio bi moral iti res na konec sveta. Samo vseeno bolje z vrta ali iz trgovine, kot pa predelana, konzervirana hrana in hrana polna ogljikovih hidratov, sladkorja in soli.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

23.11.2009, 19:54

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jezus kristus, same umetne stvari user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

17.01.2010, 00:01

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Kot je rekla TiaSara, dober recept,  ki ga lahko malo spremeniš, ker je res malo preveč mcdonald varianta. Fižol lahko sama skuhaš vnaprej in zmrzneš, namesto jušne kocke skuhaj juho, jo tudi lahko zmrzneš v lončkih, namesto hrenovk pa bi vzela vsaj šunko, saj okus pride podoben. Pa če notri daš še malo zrezane zelenjave (korenček, por, zelena, ...) izboljša okus in doda kak vitaminček. In jaz imam tudi zelenjavo očiščeno in zmrznjeno, da ne zgubljam časa, ko pridem iz službe.

clock-img

25.01.2010, 10:36

clock-img

sonja_ez

pencil-img

56

Katere konske hrenovke so brez E-jev?

clock-img

25.01.2010, 10:49

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

En kup zgražanja user posted image

Ekaz, jaz delam takole enolončnico na zelo podoben način. Hrenovke, fižol (iz konzerve user posted image ), koruza (iz konzerve user posted image ), čimveč različnih vrst zelenjave (kar se mi pač takrat valja po hladilniku: korenje, cvetača, brokoli itd.) + malo začimbnic oz. dodatkov po trenutnem navdihu. Zalijem z vodo in zakuham testenine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem