cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Histološki izvidi - kdaj?

clock-img

16.12.2008, 19:57

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Pozdravljene!

Mi mogoče lahko katera pomaga? V kolikšnem času lahko pričakujem histološke izvide od abrazije in reabrazije? Zdaj je že 3 tedne od tega pa mi niso še nič poslali.

Kakšne izkušnje imate, kdaj ste dobile izvide? Zanima me za KC Lj.

Hvala in srečno!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

16.12.2008, 20:17

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Mislim, da sem jih prejela nekje v enem mesecu. Vse skupaj je napisano v latinščini, tako da ti ne bo nič jasno, zato ne pričakuj kaj posebnega. Pa lp

< Sporočilo je popravil Maxy -- 16.12.2008 20:18:14 >

clock-img

16.12.2008, 20:29

clock-img

tassika

pencil-img

5068

tudi jaz sem jih pobila po več kot enem mesecu, abrazijo sem imela 4.10. izvide pa mi je dala ginekologinja (so prišli k njej) 3.12. na pregledu in na tem listu piše čuda stvari, edino kar sem razumela je, da je plodku manjkalo nekaj celic, ostalo pa nisem imela pojma. Lahko pa za vzorec prepišemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

17.12.2008, 08:06

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

Sašaš jaz sem tudi hotela že vprašat kdaj jih lahko pričakujem...no zdaj vem, da nekje po enem mesecu - me pa res zanima kaj je bilo narobe, ves čas se namreč sprašujem če nisem jaz sama kaj naredila narobeuser posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 20:50

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Hvala! Se pravi, da jih moram v kratkem dobit. Saj iz teh izvidov me zanima samo ena stvar, ki mi ne da miru. Drug teden imam pregled, zato sem nestrpna in bi rada da mi G to stvar "prevede". Pa saj verjetno bo ona že imela te izvide, čeprav jih meni še ne bojo poslali. Upam!

Lp user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

25.12.2008, 14:34

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

jaz sem jih dobila včeraj, abrazijjo sem pa imela 06.12. kaj je napisano pa itak ne razmem, edino to, da manjkajo neke celice. Kaj več pa upam, da mi bo razložila januarja G

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem