writing-img

Histeroskopija???

clock-img

18.09.2006, 10:58

clock-img

ZalaTM

pencil-img

348

A je katera bila na histeroskopiji??? Ne abraziji,...ampak histeroskopiji,...jaz imam namreč v maternici še vedno en del posteljice,...pa sem ze imela 1krat abrazijo,....pa niso dobro odstranili,...sedaj bi šla raje na histeroskopijo, kjer menda pogledajo zadevo z neko cevko preko UZ,...in to odstranijo,...pa me je strah,....a ktera ve če to kaj boli???

hvala M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

clock-img

12.10.2006, 13:04

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

ZalaTM kolikor vem od kolegice je rekla da je podobno blo kot če delaš splav, sicer ne vem kako to zgleda. Je pa potem imela malo krčev tako kot pred men.

clock-img

12.10.2006, 15:14

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz sem bila na histeroskopiji, sicer zaradi diagnostike, ker nisem mogla zanosit in so jo delali skupaj z laparoskopijo. Je pa podobno kot pri abraziji. Histeroskopijo delajo v splošni anestziji, razširijo maternični vrat in potem uvedejo poseben inštrument s kamero, da vidijo, kaj je v maternici in potem lahko odstranijo zaostali del posteljice ali pa pregrado ozirom miom...Skratka nič posebnega. Če je vse OK in si na programu zgodaj zjutraj, greš lahko domov že proti večeru, sicer pa naslednji dan

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem