cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hippove kašice

clock-img

03.12.2007, 22:18

clock-img

blustar

pencil-img

215

Ostalo mi je nekaj Hippovih in Alete kašic za dojenčke. Moja 1,5 letnica jih noče več jest, stran jih pa ne bi metala. Imela sem jih na zalogi za vsak slučaj in za potovanja.

Kašice so še čist ok, z datumi v naslednjem letu, hranim jih tudi v hladilniku, čeprav jih ni treba.

Sem že sprašvala prijateljce, pa noben od njihovih otrok več ne je tega. Svetovale so mi, naj povprašam pri kakšnem župniku, da njih včasih prosijo za kakšno pomoč, samo ne poznam cerkva tu v LJ. A katera ve, kam bi še lahko odnesla, da ne mečem ravno v smeti.

clock-img

03.12.2007, 22:26

clock-img

Anonimen

Mogoče jih hoče kdo na RR?

clock-img

03.12.2007, 23:01

clock-img

Anonimen

user posted image  Jaz osebno ljubim vse sadne kašice(firma ni pomembna), ki so brez mesa, riža in zelenjave- sadne, torej.

user posted image user posted image user posted image

Ampak z veseljem jih prepustim kakšnemu malemu papajčku, da bo zrastel v velikega.

clock-img

04.12.2007, 10:10

clock-img

silvy

pencil-img

174

Moj šestmesečnik ima zelo rad hippove kašice. Z veseljem bi jih prevzela, a kaj ko smo predaleč. Mi smo iz Kopra. Nevem, če sem nam splača narediti ta podvig. Je pa res, da gre moja mama vsako soboto v Logatec. Mogoče bi pa kaj skombinirale.

Hvala, hvala in še enkrat hvala.

clock-img

04.12.2007, 20:41

clock-img

blustar

pencil-img

215

Glede na to, da so kašice za mal starejše - po 8, 10, oz. tudi po 12. mesecu (gre za to, da so že koščki notri, pa večje količine so za večje), se lahko zmeniva tudi, da se dobimo kdaj v Kopru. Mi z veseljem skočimo na kak izlet na morje, če se nam izzide čez vikenduser posted image . Rajš mi v sončni Koper kot vi v megleno zimsko Ljubljano.

Bom zbrala tiste, ki imajo rok mal kasneje 2008 (ene so že februar 2008), pa se zmeniva prek ZS.

clock-img

04.12.2007, 21:56

clock-img

Tina1

pencil-img

310

Če vam kakšna še ostane se priporočam.

Hvala in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem