cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hauck potovalna postelja

clock-img

08.06.2004, 14:11

clock-img

Mandarin

pencil-img

96

Zanima me ali je kdo kupil Hauckovo potovalno posteljo?
Kako jo sestavite oz. rastavite? Nam je uspelo po skoraj 1/2 unem mučenju. Smam je sploh ne bi mogla niti sestaviti niti razstaviti. Ali je kakšna finta ali je "to tako mišljeno" ???
lp

clock-img

08.06.2004, 14:20

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Pozdravljena,

Mi smo jo sestavili v nekaj minutah. Dna ne smeš potisniti do tal, ampak moraš najprej zravnati krajše stranice, potem pa še daljše. Na koncu pa tla porineš do konca. Ko jo zlagaš pa ravno obratno. Sej se boste že navadili. Pa veliko prijetnega spanca želim!

LP, Tina

clock-img

08.06.2004, 14:29

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Tudi jaz sem bil ves pameten in sem se pol ure matral in matral... Še dobro, da nisem kaj polomil!
Potem je pa moja mimo prišla, vrgla uč na slikce od navodil in mi rekla, da moram dno posteljice na koncu potisniti dol. Jaz sem seveda najprej to naredil...

Kako že gre tista: Ko vse odpove, poglej v navodila. Če te slučajno boljša polovica ne prehiti...

LP
Ž:

clock-img

08.06.2004, 17:11

clock-img

Mandarin

pencil-img

96

Hvala!!! Bom probala.
Veš, kaj Žiga, tudi jaz vedno težim da je treba navodila prebrat, ampak teh pa res nisem razumela.
Na žalost smo to ugotavljali v GO in sem takooo pogrešala RR
Sem vedela, da bi mi vi takoj znali pomagat.
lp in

clock-img

09.06.2004, 14:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

ja navodila!!! pri posteljici od abc designa so še ta ravno kontra napisana! mater smo se matral, ampak nam je le uspelo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem