cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Harvey Norman v Lj?

clock-img

13.06.2009, 21:50

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Lep pozdrav! Zanimajo me vaše izkušnje z kuhinjo Gorenje kupljeno v Harvey Normanu- namreč midva sva jo danes rezervirala v Lj- zdaj me pa zanima če ima kdo izmed vas izkušnje z nakupom v tej trgovini- tu mislim predusem Rok dobave, montaža...

clock-img

14.06.2009, 07:45

clock-img

Jenny17

pencil-img

39

V Harvey-ju smo kupili kavč in kuhinjo. Za kavč naj bi čakali 4-5 tednov, pa je bil v štirinajstih dneh že pri nas. S kuhinjo pa je bilo malo drugače. Prodajalec, ki je risal, se je šele uvajal, zato sva morala na izris priti dvakrat. Obakrat je trajalo debele tri ure, ker se je še lovil, kako se kaj nariše, postavi... Čeprav sva takrat skoraj izgubila živce, je kuhinja na koncu izpadla super. Z dobavo so zamujali dober teden, na montažo pa so prišli 3 x - dve polički na steni sta bili predolgi, par malenkosti je manjkalo. Drugih pripomb nimam.

clock-img

21.06.2009, 21:37

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

Kuhinja je kuhinja .... Gorenje, Alno, Nubiria.....
Storitve pa je drugo poglavje...
Hervi ma to kar urejeno. Večji problem je Rutar, ki bi pa lahko roman napisal....
Če veš kaj hočeš boš že pri risanju ugotovila, da nekaj ne štima...

Lp, Mitja!

clock-img

21.06.2009, 21:41

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Kuhinje sicer pri njih nisem kupila, sem pa kar nekaj kosov bele tehnike in pa posteljo za spalnico.

Vse je bilo tipitop.
Držali so se rokov, dostavala je klapala, kvaliteta kupljenega je bila OK (nobenih reklamacij in podobno).

clock-img

21.06.2009, 22:07

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

Kar se bele tehnike tiče so zakon. Vsako firmo po en model majo raztavljeno... pa podatke vedo prodajalci.
Kar se tehnike tiče so super.

Lp, Mitja!

clock-img

23.06.2009, 07:24

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi2 sva vzela gorenjevo kuhinjo pri njih. je bila najugodnejša. pa še uslugo so nama naredili in brezplačno skladiščili dokler nismo imeli kuhinje pripravljene za montažo. smo bili zadovoljni.

clock-img

06.08.2011, 15:41

clock-img

end1

pencil-img

1598

kupujem sedežno in v HN - katalogu šele opazila eno, ki mi je všeč, zanima me pa kvaliteta, tolk da bi zdržala vsaj ene pet let.  Gledam za tole http://www.harveynorman.si//oddelki/pohistvo/sedezne-garniture/usnjene-sedezne-garniture/kotna-sedezna-garnitura-mia

Ima kdo izkušnjo s sedežnimi iz HN?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem