za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Sem pogledala in bila presenečena pri preoblačenju-da ne sme ležat na hrbtu-jaz ga pa vedno tako oblačim
05.12.2007, 21:12
*lenc@*
4637
ja, kaj je to mipljeno pri preoblačenju????? pa saj drgač še nisem vidla kot tako.
06.12.2007, 10:11
Natali07
549
Pri preoblačenju lahko leži na hrbtu saj dokler ne zna sedeti ga ne preoblačiš drugače. Bistvo je da se ne vleče oblekic dol (kot je prikazano na sliki) in da se otroka kotali iz enega boka na drugega ko se ga oblači. Primer: ko mu daješ gor ali dol desno hlačnico ga zakotališ na levi bolk tako da ima spodnjo nogico stegnjeno zgornjo pa pokrčeno in mu natakneš hlačnico. enako pri rokicah.
Upam, da sem razumljivo napisala.
Se pa strinjam, da bi bilo zelo fino, če bi že v porodnišnicah pokazali pravilnega handlinga. Še posebej je to pomembno pri malčkih ki imajo kake razvojne težave.
06.12.2007, 19:32
soncipunci
141
Živjo!
Mogoče ti tole kaj prav pride: http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm . Enkrat sem si spravila - kot da bi vedela, da mi bo še zelo prav prišlo... Ravno danes smo dobili napotnico za razvojno ambulanto, ker se naš mali pri treh mesecih še vedno zelo zvija nazaj. Na to naju je pediatrinja opozorila že pri dveh mesecih in sva ga od takrat naprej res nosila samo v lunci. Napredek se pozna, ampak očitno premalo. Sem kar malo žalostna in zaskrbljena... Tudi jaz sem si pred kratkim naročila DVD od Vzajemne, vendar še nisem nič delala po njem, ker je predstavljeno kot da je primerno od 4. meseca starosti dalje... Sem malo razočarana, da ti teh stvari ne pokažejo pravočasno. No, vsekakor upam, da bo link še kateri v pomoč!
09.12.2007, 19:39
tinaaja
7450
V reviji Moj malcek imas v dec stevilki clanek na to temo... Meni je tudi patronazka pokazala in na prvem pregledu.