cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Haematoma placentae

clock-img

20.07.2006, 22:59

clock-img

Metika

pencil-img

24

Sem se že enkrat oglasila, tokrat me zanima, če vam je kaj znana ta diagnoza.
Na kratko moja zgodba: v 17.tednu odteče plodovnica in moje nosečnosti je nepreklicno konec. Kot verjetni vzrok mi navedejo kakšno vnetje. Danes pa pridem z dopusta in dobim še histološki izvid, ki pravi, da vnetnih sprememb ni videti, diagnoza pa je "heamatoma placentae" - kot jaz razumem, je v delu placente bilo videti krvavitve. Saj bom svojo ginekologinjo prosila za razlago, ampak danes me to tako teži, da bi, če se le da, imela kakšno razlago že prej. Vam je kaj znano? Se je kateri kaj takega zgodilo?

clock-img

28.07.2006, 10:36

clock-img

Anonimen

Metika, moja prijateljica je tudi imela tako diagnozo. Pa se ne morem spomniti kakšna je razlaga le-te.

Kaj pa ti je rekla ginekologinja?

clock-img

30.07.2006, 22:59

clock-img

Metika

pencil-img

24

H ginekologinji grem enkrat ta teden, tako da mi bo takrat razložila. Se bom takrat oglasila, da razlago delim še z vami.

clock-img

14.08.2006, 13:55

clock-img

Metika

pencil-img

24

Ginekologinja mi je tako razložila: ta diagnoza pomeni, da se je del placente odluščil, vendar lahko samo ugibamo, ali je bil to vzrok za odtek plodovnice ali se je to zgodilo naknadno, kot posledica. Torej po tej razlagi ne vem o vzroku za moj splav nič več kot prej, bo očitno to osatal skrivnost. Sklenila sem, da na to ne bom več mislila, se bom raje usmerila v prihodnost.

clock-img

14.08.2006, 16:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Metika, želim ti vse dobro. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem