cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HOTEL ALAN - stolček za hranjenje

clock-img

16.05.2007, 22:38

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Lepo pozdravljeni!

Enkrat sem že odprla temo, kako se vam zdi v tem hotelu ALAN - Starigrad, Paklenica.

Zdaj me pa zanima, tiste ki ste bile v tem hotelu, mi prosim povejte, ALI IMA TA HOTEL V RESTAVRACIJI = STOLČEK ZA HRANJENJE za otroke.

To me zanima, da ne jemlemo še stolčka s seboj na dopust. Če ga pa nimajo, moram pa kaj drugega pogruntat, kaj vzeti s seboj (npr. stolček za na mizo "pripet" - še najmanj prostora zavzeme).

Hvala vsem za vaše odgovore!

clock-img

17.05.2007, 07:31

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Ne vem zakaj kompliciraš, a ne more otrok v vozičku zraven mize sedet?

clock-img

17.05.2007, 13:09

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Sicer ne vem, koliko maš starega otroka, a to je idealna rešitev, ki zavzame minimalno placa! Mi ga mamo in smo ful zadovoljni!user posted image

http://www.hartan.net/sack.html

clock-img

13.06.2007, 21:52

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

ovčka, kdaj pa greš v ta hotel, ker namreč mi gremo tudi tja in to že zdaj v soboto.
Zas stolčke pa je fajn če so, ker je drugače v enem dnevu voziček kriza usr...user posted image , pri nas še toliko bolj, ker sta dva in se cukata in da ne govorim. Sta res že prava falota.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

14.06.2007, 14:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kupi stolček, ki se našraufa na mizo, pa je :)

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

09.07.2007, 11:22

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

No, mi smo se že vrnili iz tega hotela. Stolčke sicer imajo, vendar niso primerni po mojem za otroke mlajše od dveh in pol, treh letuser posted image .
Tako da smo mi pri vsakem obroku nesli voziček gor v prvo nadstropje, kjer je restavracija, in potem spet dol, tamala pa posebej v naročju, ker namreč naš voziček ni šel v lift, ki je bdv. res zelo ozek.
Drugače pa vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image .
Glede na to, da sem, priznam, precej kapricasta, nimam nobene pripombe na ta hotel in ga vsem ostalim toplo priporočam.
Mi ga bomo v prihodnjih letih še sigurno vsaj enkrat izbrali za svoj dopust.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem