cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HIPP

clock-img

15.04.2008, 18:27

clock-img

łiłi

pencil-img

147

a mogoce kera ve zakaj se pri hippovem mleku delajo grudvice.nedajem mleka v vroco vode,tudi fajn premesam flaso.a ma kera podobne tezave z mlekom

_____________________________

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

clock-img

15.04.2008, 18:49

clock-img

Anonimen

Jaz sem dala prah v hladno vodo, se je super raztopil, potem pa dala v toplo kopel oz. v grelec. Lahko pa je tudi tako topla za pit, ko mešaš. Seveda mislim za Hipp delanega za naš trg. Ali pa najprej raztopila prah v polovici mrzle vode, premučkala, dodala vročo vodo, in je bila temperatura prava za pit.. Lp

clock-img

15.04.2008, 19:15

clock-img

natasar

pencil-img

92

Jaz kupujem Hipp izključno v Mullerju in nikoli nisem imela teh težav (čeprav sem dala v malo bolj toplo ali manj toplo vodo), niti pri hčerki in tudi ne zdaj pri sinu. Sem pa začela pri Hipp 2. 

clock-img

15.04.2008, 20:45

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Tudi nam se je dogajalo isto. Enkrat je mož v DM-u našel hrano s pretečenim rokom. Opozoril je prodajalce in so jo takoj umaknili s polic. Potem sva opazila, da se je hrana težko raztopila, čeprav je bil rok uporabe še v redu. Razmišljala sva, da je vprašanje, kako je hrana v trgovinah uskladiščena. Res je bilo zanimivo, da je bila ena škatla hrane v redu, druga pa ne.

clock-img

15.04.2008, 20:58

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Jaz kupujem Hipp izključno v Mullerju



ja ta je vredi, meni so se grudice delale samo v mleku kupljenemu v DM-u ali drugje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem