cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HELP - krvavitev

clock-img

10.05.2006, 17:34

clock-img

Anonimen

noseča sem 5 4/7 (od ZM; ampak, ker imam od poroda M na 37 dni, sem zanosila kasneje), danes zjutraj pa sem začela krvaveti. Šla k ginekologu, ki je rekel naj grem na čiščenje (videl vrečko - pikice pa itak še ni mogel, ker je prezgodaj). Mene namreč nič ne boli, bila je le kri in ne tudi nekih koščkov, zato ostajam pozitivna in raje še malce počakala.
Punce, menite, da sem se odločila pravilno?

LP

clock-img

10.05.2006, 17:39

clock-img

Anonimen

Res razmišljaj čim bolj pozitivno in upaj na najboljše! Počakaj še kak teden, pa boš videla kako bo potem. Se je namreč že velikokrat zgodilo, da je bilo potem vse OK!
Držim pesti! user posted image

clock-img

10.05.2006, 17:41

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Če tvoje zdravje ni ogroženo, potem mislim da si se odločila prav. Tud jaz bi se tako in še kak teden počakala.
Držim pestke.

clock-img

10.05.2006, 19:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

Moja prijateljica je lani zanosila in preden je sploh prišla na prvi pregled k svoji g, je bila dva krat v bolnici, ker je krvavela, kot da bi jo kdo zaklal,(tak je sama opisala krvavitev). prvo trimesečje je morala strogo mirovati, februarja pa je povila zdravo deklico.

Držim pesti, da boš tudi ti povila čez 34 tednov zdravega user posted image

Mika

clock-img

10.05.2006, 19:47

clock-img

lol

pencil-img

533

hoj.Tudi sama sem krvavela in mi je doktor dal napotnico , grem naslednji dan na čiščenje,ampak je moja trma zmagala počakala teden dni in sedaj imam doma 2 leti starega nadobudneža.

clock-img

10.05.2006, 20:11

clock-img

Anonimen

Hojla punce,
še to me zanima --------> a ste morale strogo mirovat (ko ste krvavele), jst namreč ne morem, ker imamo doma 7-mesečnika, ki bi se rad non-stop okrog prenašal, moža pa čez dan seveda ni doma.

LP

clock-img

10.05.2006, 20:19

clock-img

lol

pencil-img

533

Čim več miruj in ne dviguj težkih reči.Ko bo mali hotel da se pocrklja se usedi na kavč ali na tla,previješ ga lahko tudi natleh, pa še zabavno bo.

clock-img

11.05.2006, 19:06

clock-img

Anonimen

cau punce,
še nekaj me zanima; kolk časa ste pa krvavele'?
jaz zdele 2 dni; količina ista.
lp, jana

clock-img

11.05.2006, 19:41

clock-img

lol

pencil-img

533

Jaz sem krvavela cca 14 dni.Sprva je bila kar dost močna,ene 4 dni,pol je blo pa lih tolk da je bil flek,ampak rdeč,ne rjav.

clock-img

12.05.2006, 13:54

clock-img

Anonimen

Punce živjo,
danes sem bila na urgenci, kjer so me pogledali z UZ, pa ni nič notr ostalo. Tako da bom mogla na čiščenje. Ful sem žalostna, ampak imam doma na srečo mojga 7-mesečnega srčka in možka, k sta mi ful v uteho.

Lepo se imejte in HVALA.

clock-img

12.05.2006, 14:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Skoda - zal mi je. Stisni se k svojima srckoma in se cartaj z njima.

clock-img

13.05.2006, 20:12

clock-img

mamči

pencil-img

1722

OH, žal mi je user posted image

clock-img

14.06.2006, 15:00

clock-img

onina

pencil-img

336

Si sploh ne predstavljam, kaj doživljaš! Jaz sem najprej krvavela v 5 tednu in sicer 2 dni (rjav izcedek) in potem še v 8 tednu 2 dni (zopet rjav izcedek). Danes sem bila na pregledu (seveda čisto živčna), no in je G rekla, da je vse OK. No, tako da rjav izcedek ne pomeni vedno nekaj slabega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem