cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

HELP!!! A je še ktera tu

clock-img

20.08.2005, 23:08

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Šit, šit, šit, ravno danes mam ovulacijo in me ful razganja in sva z :love: :sloncek::sloncek::sloncek: in je kondom do amena razneslo!!!! Kaj naj naredim ker jutri je namreč nedelja in ne morem h gin. Ker če se v prvo prime še ta tretja beba me bodo na šihtu gor obesli. Aaaaaaaaa, čist sem panična, se počutim ko kaka najstnica. Čeprav misel na tri bebe sploh ni slaba, sam ne še zdaj, mal kasneje. Kaj naj nardim, da se neu prjel. Se mi zdi da kar čutim kako en fantek-spermij proti mojmu jajčecu šiba :)-

clock-img

20.08.2005, 23:13

clock-img

moni30

pencil-img

201

Mislim, da ni problema če počakaš do ponedeljka in greš do G. po tiste specialne tabletke. Pač povej ji kaj se je zgodilo, pa ti jih bo dala, dobijo se pa samo na recept.
V glavnem nič ni prepozno, če greš v ponedeljek. Pa brez panike.

clock-img

20.08.2005, 23:14

clock-img

Nia30

pencil-img

329

A si ziher, da se lahk počaka do ponedeljka, ker lupinico in kengutujčka smo že prodali :)-
a ni treba to v roku 24 ur porihtat?

clock-img

20.08.2005, 23:18

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ne mislim (100% nisem), da se da v enem tednu porihtat. Obstaja pa ena stran, kjer ena zdravnica mladostnicam odgovarja, pa bi lahko ta odgovor tud tam našla. Samo ne vem kako se imenuje. Vtipkaj v Google nosečnost, pa ti bo vse ven vrgol. Odgovarja pa ena zdravnica, ki ji je ime Simona. Upam da boš našla, ker se zdaj res ne spomnim.

clock-img

20.08.2005, 23:21

clock-img

Nia30

pencil-img

329

OK, hvala, grem mal iskat

clock-img

20.08.2005, 23:21

clock-img

moni30

pencil-img

201

Evo našla http://www.sb-ms.si/forumi/index.php?action=vthread&forum=1&topic=90

Samo malo prebrskaj, pa boš sigurno našla ta odgovor.

clock-img

20.08.2005, 23:28

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Jaz sem tud neki našla, tole piše:

"Za urgentno kontracepcijo sta potrebni dve tabletki. Prvo je treba vzeti čimprej, najkasneje 72 ur po spolnem odnosu brez ustrezne zaščite. Drugo je treba vzeti čez 12 ur oziroma največ 24 ur po prvi tabletki (gl. sliko). Če v dveh urah po zaužitju tabletke pride do bruhanja, je priporočljivo vzeti še eno tabletko. Za to ti mora ginekolog predpisati še eno škatlico tabletk. "

Sam, da si ne bom do ponedeljka že premislila in pol upala na dve črtici :)-

clock-img

21.08.2005, 08:19

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Kakšni kontra problemi :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

21.08.2005, 11:17

clock-img

Anonimen

ja prav res :)
jaz bi rano v drugo smer vriskala, če bi se nam to zgodilo :) se nam pa še brez kondoma noče :)

clock-img

21.08.2005, 13:48

clock-img

Nia30

pencil-img

329

:):) Zdaj, ko sem zadevo prespala me sploh ne mika več, da bi šla jutri h gin., bi raje kr počakala in če bo bo, če ne pač ne :)- Se že vidim na morju s tremi otroci :bravo::zajcek:

clock-img

21.08.2005, 16:08

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Pejt na urgenco pa bos takoj dobila tabletke za po odnosu- ni vazno ce je nedelja

clock-img

21.08.2005, 16:09

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

drugace pa imas casa 72 ur, da vzames to tabletko...

clock-img

21.08.2005, 18:33

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

mislim ko bi še nam tko ratalo bi blo pa to idealno mi se pa brez kondomčkov trudimo pa ni nič pa s tabletkami pa no ja mal se je ponesrečilo ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem