cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gugalniki/ lèžalniki

clock-img

20.12.2018, 03:36

clock-img

Špela Jurkošek

pencil-img

10

Kakšne so vaše iźkušnje z raznimi gugalniki za dojenčke? Se izplača tudi nakup kakšnega mamarooja ali ne?

clock-img

20.12.2018, 10:27

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Mi smo imeli gugalnik 3v1 in nam je bil super, ker se res lahko uporablja od rojstva dalje, ker se čisto poleže in ga lahko uporabljaš tudi kot zibelko.

clock-img

20.12.2018, 10:36

clock-img

Sunshine357

pencil-img

22

Mi smo imeli navaden ležalnik. Praktičen, da v tem času kaj postoriš. Mamaroo zgleda super duper.

clock-img

21.12.2018, 00:01

clock-img

xMajax

pencil-img

5

Jaz imam stolček 3v1 peg perego tatamia (gugalnik, počivalnik in stolček), ki naj bi bil od rojstva naprej. Malička je trenutno skoraj 7 tednov stara vendar še ga ne uporabljam, ker se mi zdi da pade vanj (da še je vseeno premalo).Drugače pa še imam navaden ležalnik, ki je super saj v njem spi/počiva kadar ni v postelji. 

clock-img

21.12.2018, 10:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem