cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Grozen dan

clock-img

03.09.2004, 16:59

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Ojla nosečke,

jaz se pa danes samo jokam. :((:((:(( Grozen dan je za mano: sem dobila take krče v spodnjem delu trebuščka, kjer nosim svojo pikico, da sem komaj pri miru ležala. :((:((:((
Sem šla na urgenco, so me pustili čakat skoraj dve uri (še dobro, da nisem imela skoz krčev, če ne bi bil :hudicek:). No, potem pa sta me oba zdravnika potolažila, da je z mojo pikico vse v redu 9nebesa, srček bije, giba se :sloncek:, še kolcal se ji je. In da sem zaprta. :bravo: Joj, kako sem bila vesela, da so mi solzice od sreče tekle. Še zdej mi.

Mogla sem se mal razpisat, ker sem še kar mal v šoku. Pa še ne vejo od česa pridejo ti krči:zmeden: in so mi naročili samo, da naj počivam 14 dni in da naj grem na bolniško.

Zdej sem bolš, happy, da je :duda: ok!

Lep vikend vsem nosečkam, novopečenim mamicam in ostalim...

Lp, Dolina 14t

clock-img

03.09.2004, 17:42

clock-img

Drejči

pencil-img

75

...sam, da je vse ok z:duda:, no upam, da tudi s tabo? Ti sam joči, če ti je tako lažje, pa ne glede na to ali so to solze žalosti ali pa sreče,...če se boš potem bolje počutila,..Ampak glede na to, da je vse ok, se pa raje kar smej:)-:love:
Lep vikend in še lepšo nosečnost9nebesa9nebesa9nebesa

:rozica:

clock-img

03.09.2004, 19:57

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj Dolina!

Ful sem vesela, da je s tabo in z :duda: vse OK !!! Kar tako naprej

lp Somčica 10 t 3 dni

clock-img

03.09.2004, 20:26

clock-img

ninca

pencil-img

995

:((GROZA :((

boga........

vesela sem da je z vama vse v redu

:angel:

clock-img

04.09.2004, 09:24

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Dolina z mojo :duda: držive :miska:. Zdaj pa le počivaj in ne naprezaj se preveč.

papa

clock-img

04.09.2004, 09:38

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Hvala nosečke! Ful sem vesela, da lahko še s kom govorim o tem. Bom počivala, samo, da bo še naprej vse ok.

Lp, Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem