cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gretje s klimo

clock-img

11.07.2006, 20:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mogoče katera ve, če se splača...je cenejše od kurilnega olja?user posted image user posted image user posted image  Hiša naj bi bila atrijska, okrog 130 m2.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

11.07.2006, 21:48

clock-img

dix

pencil-img

897

Pol moraš paziti kako klimo kupiš, ker imajo določeno koliko je lahko najnižja T da še lahko greje, ponavadi je tam do -5°C, malo boljše celo okoli -15.

Je pa tako, da ful hittro segreje, samo čim izklopiš pa se tudi hitro ohladi, mi smo to imeli za čas ko je bilo pretoplo za kuit s centralno in premrzlo za bit brez kake koli kurjave.

clock-img

11.07.2006, 23:46

clock-img

ines2001

pencil-img

78

Živio. Mi grejemo z električnimi radiatorji in smo ful zadovoljni. So pa glamoxovi. Stara okna 35 let fasada odlična, stanovanje cca 75 k.m. za 6 mesecev cca 140 tisoč tolarjev. Letos menjamo še okna, pa bo.

lep pozdrav
                                                                               ines2001

clock-img

12.07.2006, 20:21

clock-img

k1

pencil-img

1649

urša, tudi mi imamo nizko, atrijsko.

ker smo zidali iz siporexa, je sedaj poleti temperatura znotraj super, okoli 20 stopinj, ampak za klimo sva se vseeno odločila, če ne drugega, za pomlad in jesen, da si malo zakurimo in prišparamo na olju.

lp

aja, pa še to: sedaj v stanovanju imamo poceni klimo iz špara, za 50 jurjev, pa je čez zimo grela tudi do -10 stopinj, tako da....

sedaj pa imamo nagledano eno panasonicovo, pa a razred.

clock-img

12.07.2006, 20:32

clock-img

Anonimen

Trenutno je gretje s elektriko precej cenejše od kurilnega olja.

Klima mora biti pa taka, da prenese tudi minus.

clock-img

12.07.2006, 21:57

clock-img

Baby6

pencil-img

4

Zagotovo se trenutno splača, sploh ker ti neprestano ne greje ampak samo vzdržuje temperaturo. Vprašanje je samo koliko časa bo še tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem