cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Grenivkin sok

clock-img

06.09.2006, 09:40

clock-img

blanči

pencil-img

251

Pozdravljene!

Imam vprašanje. Ali se lahko pije grenivkin sok med nosečnostjo? Malo čudno vprašanje, ampak grenivkin sob ima baje neke stranske učinke, ne vem.

Prosim za pomoč.

HVALA

clock-img

06.09.2006, 10:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Prvič slišimuser posted image . Vsak dan zjutraj spijem sveže stisnjen sok pomaranče in grenivke. Tudi med obema nosečnostima in med dojenjem. Meni samo koristi.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 6.9.2006 10:13:18 >

clock-img

06.09.2006, 10:20

clock-img

blanči

pencil-img

251

Janička, hvala. Pomarančni sok tudi jaz pijem. Pa mi je ena znanka rekla da grenivka pa ni priporočljiva zato sem vas vprašala, ker obožujem grenivkin sok.

Še enkrat Hvala!!

LP

clock-img

07.09.2006, 17:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2006, 20:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne prvi ne drugi otrok nista imele nobene reakcije na agrume - niti flekov niti krčev. Niti ne vem, kaj negativnega bi naj povzročaliuser posted image .

clock-img

10.09.2006, 22:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.11.2006, 19:46

clock-img

Anonimen

Grenivkin in pomarancni sok se uporablja pri postenju, ker pospesuje ciscenje in odstranejvanje strupov iz telesa. Sama sem bila dva meseca samo na teh dveh sokovih in sem si poleg ostalih dobrih stvari pozdravila tudi pregrado v maternici, tako, da sem po  nekem casu sploh lahko zanosila.
Zdaj sem v 23. tednu in nimam nobenih problemov in se vedno zjutraj pijem grenivkin sok.
Sok bi bil nevaren samo v primeru, da bi bila zelo zastrupljena od nezdrave hrane, ker bi se cistil in bi dojencek v tebi dobival tvoje strupe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem