cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Granit!

clock-img

08.10.2010, 13:09

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Iscem poceni granit...! Poceni... hmm... iscem cenejso obdelavo granita... kakorkoli... v blizini Celja... lahko tudi dlje... mogoce pozna kdo? Rabim eno polico in sem pri enem gospodu vprasala in je bilo precej drago... pa me malce zanima, ce kdo kaj pozna...!:)

Hvala!:) LP:)

clock-img

08.10.2010, 13:28

clock-img

Anonimen

Uf, če je to samo ena polica, potem se jaz ne bi nevem kako obremenjevala. Pojdi do parih kamnosekov, tudi top dom prodaja police..

clock-img

08.10.2010, 18:34

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Hmm... res da je samo ena polica... ampak razlika v 50€ se pa tudi pozna... zato pa sprasujem ce kdo pozna koga cenejsega... u bistvu kjerkoli po sloveniji...!

To imam za sank polico, ki ima obe dalsi stranici obdelani s polkroznim robom, zato me pride kr dost... in ce imam moznost dobit kje ceneje... you know!:)

clock-img

09.10.2010, 10:11

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz vem za kamnoseka Jezeršek, je pa z Vrhnike. Mislim, da je precej ugoden. Pokliči in vprašaj.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

09.10.2010, 14:52

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Jaz vem za kamnoseka Jezeršek, je pa z Vrhnike. Mislim, da je precej ugoden. Pokliči in vprašaj.

Hvala bom se pozanimala... v ponedeljek!:)

clock-img

11.10.2010, 11:15

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Midva sva vzela granit v kamnoseštvu Burger iz Doba pri Domžalah. Glede na ljubljanske je bil zelo ugoden.

clock-img

12.10.2010, 11:20

clock-img

Anonimen

eden zelo ugodnih je tudi na Dolenjskem, Kamnoseštvo Jenič, Škocjan

clock-img

14.10.2010, 16:12

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Hvala vsem... zaenkrat sem najceneje nasla v N&N in Kamnoseštvo Simonič (če pomaga še komu).

LP:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem