cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Grajsko kosilo

clock-img

22.10.2010, 13:55

clock-img

Grajski škrat

pencil-img

1


Moje ime je Grajski škrat in kar nekaj časa se že skrivam po skrivnostnih grajskih rovih Ljubljanskega gradu. Kar nekaj časa sem spal, sedaj pa imam za vas vse veselo novico!

Ta čudoviti ljubljanski grad bo odslej povsem drugačen. Sam sem si obrisal pajčevino in se posul z nagajivim škratovskim prahom. In moje škratovščine boste lahko že spoznali to soboto! Pa ne samo vi, dragi otroci – tudi vaši starši!

Pridružite mi se v soboto, 23.  oktobra že v dopoldanskih urah na grajskem dvorišču Ljubljanskega gradu pred Gostilnico na gradu.

Skupaj z odraslimi bomo kuhali v velikem škratovskem kotlu, medtem, ko se bodo otroci lahko preizkusili v številnih jesenskih ustvarjalnih igralnicah – izdelovali bomo strahce iz buč, potiskavali z jesenskim listjem, poplesavali – vsega pa vam ne smem povedati!

Dajem vam častno škratovsko besedo, da se bomo imeli odlično!

Prinesite s seboj dobro voljo in prazne želodčke!



< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 23.10.2010 7:45:56 >

clock-img

22.10.2010, 16:08

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Oj!

A se da o tem kje kaj prebrat?

hvala lepa

nd

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem