cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Govorni razvoj

clock-img

29.01.2008, 08:58

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Živijo,

upam, da nisem falila foruma. Naša (kmalu) osemesečnica razen vriskanja , cviljenja in jamranja ne spravi nobenega glasu iz sebe, da o kakšnih zlogih sploh ne govorim. Vem, da se vsi otroci ne razvijajo glih po knjigah sam me že mal skrbi, pa me zanimajo vaše iskušnje.

clock-img

29.01.2008, 09:12

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

nič bat, bo vse nadomestila. Otroci so različni in eni pač začnejo prej govorit eni kasneje in če vriska bo tudi govorila.user posted image Če pa te vseeno skrbi pa omeni pediatru.

Jaz imam doma tri fantičke. Prvi je pri dveh letih govoril kot bi bil star pet let. Vse stavke povezoval, drugi je začel lepo govorit šele pri dveh in pol, tretji pa bo star tri leta in je pred pol leta prvič rekel mamiuser posted image  danes pa je že mala gofljicauser posted image user posted image  sicer počasneje govori in še nerazločno ampak bo že.user posted image

clock-img

29.01.2008, 09:18

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz mislim, da ni razloga za skrb. Pri osmih mesecih skorajda ne moreš pričakovati nič drugega, kot vriskanje in "piskanje"user posted image  Je še enostavno premjhen za kaj več.

In tudi pri nas je bilo podobno, ta prvi je pri 18 mesecih že besede povezoval, ta mali se je "boril" z nekaj besedami. Oba govorita....ponavadi preveč....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem