cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gostišče za 100 ljudi - poroka

clock-img

14.09.2006, 15:11

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Ojla,

a ve kera za kako fajn gostišče za cca. 100 ljudi, kjer bi lahko imeli pogostitev za poroko in sicer ali na KRASU ali kje drugje na Primorski (v okolici Gorice).
Seveda bi blo fajn če imate kako fajn izkušnjo glede tega :)user posted image  - to je, da ste tam že bli in ste se meli super fajn user posted image

Mam problem to najst, ker so vse lepe in dobre domačije al gostilne kapacitetne zmogljivosti cca. do 50 ali 70 ljudi. Mal tečno če jih maš na listi 90, pa pol ti ker odpove...samo preden napišeš vabilo moreš vedet kje boš mel gostijo...

Hvala vnaprej za predloge..
Lp,
Pegica

clock-img

14.09.2006, 15:37

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Dvorec Zemono? user posted image

clock-img

14.09.2006, 15:55

clock-img

ona

pencil-img

3685

Gostilna furlan v Braniku,je super kot vem iz govoric!user posted image user posted image

clock-img

14.09.2006, 16:00

clock-img

ona

pencil-img

3685

sem pozabla napisat,da prirejajo takšne velike fešte,samo več podatkov ne vem od njih,edino menda da so gostišče ne gostilnauser posted image

clock-img

14.09.2006, 16:24

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Tega sem že gledala na netu...po slikah sodeč je bolj tko tko..
http://www.sloveniaholidays.com/podrobno.asp?id=2382&jezik=SLO 
kaj pa jaz vem..bi blo treba prav tja it pogledat.

Zahi...za Zemono tudi vem, samo je na vipavskem...pa čujem da je kr fejst zasoljeno...bom tudi preverla

...še kaka ideja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem