cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gonitev

clock-img

13.11.2008, 22:02

clock-img

bibla

pencil-img

18

Zanima me, če kdo ve, koliko je psiček star, ko začne reagirati na gonitev? Je mogoče, da že pri šestih mesecih vonja psico, ki se goni? Ker je zadnji teden prav podivjan in sumim, da od tega.

clock-img

13.11.2008, 22:08

clock-img

Anonimen

Ja pomoje da ja no.
Sicer vem bl za mačke. Sam pomoje pr šestih mesecih da ga že lahko mečeuser posted image

clock-img

13.11.2008, 22:18

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Čisto odvisno od vsakega posameznega, nekatere začne metat že pri štirih mesecih, druge šele pri enem letu. Definitivno pa je to lahko to, pravzaprav je to obdobje nekje začetek pasje pubertete. Moj predlog je in tako svetujem tudi vsem, ki pri nas kupujejo psa: če ne misliš psa imet za resen razplod (beri rodovnik, vzrejno dovoljenje, razstave, itd.), potem ga daj kastrirat. Zavedat se je pač treba, da ponavadi s starostjo stvar postane vedno slabša, prav tako z vsakim skokom stvar postane še slabša in to kar nekateri govorijo, da naj pes vsaj enkrat skoči pa bo pol mir, sploh ni res.

clock-img

13.11.2008, 22:51

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Pri nas se je kužka ful kmal začela gonit-pa nismo mogla verjet. Takd a je možno

clock-img

14.11.2008, 00:24

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mi smo našo psičko pripeljali aprila, pa smo decembra meli že vse vogale poscane, tak da možno, ja.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

14.11.2008, 07:50

clock-img

Janya

pencil-img

547

Naš psiček je star skoraj 6 mesecev in vsako nogo posili user posted image  user posted image  user posted image
tko da bi rekla da je možno.
Koliko pa morajo bit stari za kastracijo?

clock-img

14.11.2008, 08:49

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

gonitev se običajno začne nekje pri 6 meseceih, lahko malo prej ali malo kasneje, odvisno od psa.
kastracija/sterilizacija pri psih je nekje pred prvo gonitvijo, torej pri 5-6 mesecih.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem