cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gojzarji za triletnika

clock-img

15.04.2010, 13:03

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Katere priporočate za triletnika?
Za lažje ture v sredogorje (Okrešelj) in nižje hribe.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

19.04.2010, 14:15

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

V Intersportu sem vidla od McKinleya, luštne majo, razne modele, najbrž bomo kupili katega od njih.

lp

Ženkica

clock-img

28.04.2010, 14:37

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Kot vedno bom priporočala Deuter KID comfort, mi imamo II, smo zelo zadovoljni. Drugih žal ne poznam.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

28.04.2010, 14:38

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

pardon..sem mislila, da odgovarjam na drugi temi (o nahrbtniku:)
glede

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

30.04.2010, 00:34

clock-img

saving

pencil-img

168

Lahke in udobne, malo bolj "ornk" superge. Superfit ima modele z goretex membrano (ne delam reklame, majo tudi druge firme podobne!).
Resno, za 3 letnika se izbira lahke poti, ponavadi ne prestrme in bolj po gozdu. S tako malim ne hodimo po snegu in dežju, ampak bolj po suhem.
Se mi zdi brez veze kupovati visoke gojzarje za 1-2x na mesec, ko greš na Okrešelj... Jih bo tako ali tako v pol leta prerasel.

Za večje (5+ let) imamo dobre izkušnje z otroškimi modeli Alpine, česar za odrasle ne bi mogel reči user posted image .

clock-img

03.05.2010, 11:31

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Smo kupili Alpinine, številko 25. Jih je preizkusil na dveh ''turah'', približno 1 uro hoje vsaka. Zgleda da so super, ker pravi da ga nikjer ne žuli, pa tudi zelo rad hodi v njih.
Je bila pa prejšnji teden v Alpininih trgovinah akcija-dnevi pohodništva in so bili 30% ceneje.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

21.07.2010, 15:55

clock-img

lonaa

pencil-img

2

Kak mesec prepozno, a morda bo kakšna mamica iskala dobre čeveljčke za svojega malčka. Res, res priporočam Lowa obutev (tudi za starše). Mogoče so malo dražji, ampak so eni redkih kateri so res anatomsko odlično oblikovani, pa še toliko vzdržljivi, da bodo počakali še druge otroke. Pri nas jih najdete v Promontani ( www.promontana.si ). Za malčke nimajo ne vem kakšne izbire, vendar so full prijazni in jih naročijo tudi po naročilu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem