cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gobelini

clock-img

03.02.2010, 19:51

clock-img

LERO

pencil-img

828

Zanima me, kje kopujete gobeline tiste, ki jih šivate. Je kar nekaj razlik v ceni. Sem malo primerjala po cenah, ki so na netu. Kje se dajo kupiti dokaj ugodno?

clock-img

04.02.2010, 08:23

clock-img

2violina

pencil-img

505

Kupujem jih v specializiranih trgovinah, kjer si jih lahko ogledam v živo. V kolikor katerega, ki si ga prej ogledam preko kataloga nimajo, ga naročijo in v kolikor mi je všeč ga vzamem. Preko neta naročila le enkrat, prišel je mnogo dražji kot če bi ga kupila v trgovini. Aja kupujem v Celju.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

04.02.2010, 09:19

clock-img

melanija

pencil-img

934

Gobeline kupujem v Italiji, sukance pa pri nas ker so cenejši. Jih imajo veliko na izbiro sploh v tisti trgovini, kjer kupujem.

clock-img

04.02.2010, 09:23

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Gobeline kupujem v Italiji, sukance pa pri nas ker so cenejši. Jih imajo veliko na izbiro sploh v tisti trgovini, kjer kupujem.

kje v Italiji pa kupuješ

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

04.02.2010, 09:30

clock-img

LERO

pencil-img

828

Koliko pa pride npr. velikost 40x50 cm?

clock-img

04.02.2010, 10:11

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Kupujem jih v specializiranih trgovinah, kjer si jih lahko ogledam v živo. V kolikor katerega, ki si ga prej ogledam preko kataloga nimajo, ga naročijo in v kolikor mi je všeč ga vzamem. Preko neta naročila le enkrat, prišel je mnogo dražji kot če bi ga kupila v trgovini. Aja kupujem v Celju.

a v Celju lahko kupiš tudi brez sukancev

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

04.02.2010, 10:21

clock-img

2violina

pencil-img

505

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Ne kupujem v kompletu. Do sedaj se mi še ni zgodilo, da bi mi kakšne nitke zmanjkalo. Vedno ostane.  Najraje izdeljujem Unitasove ali Royalove. Vse malo večje.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

04.02.2010, 12:19

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Ne kupujem v kompletu. Do sedaj se mi še ni zgodilo, da bi mi kakšne nitke zmanjkalo. Vedno ostane.  Najraje izdeljujem Unitasove ali Royalove. Vse malo večje.

sprašujem za mojo mami...ker ima že polno sukancev od gobelinov
kje pa majo to v Celju

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

04.02.2010, 13:51

clock-img

2violina

pencil-img

505

V začetku Gosposvedske ulice je trgovina ELNA - tam jih imajo. Pa še v eni trgovini na kncu Gosposvedske ( zaraven trgovine lovec). Notri imajo blagi in gobeline (imena se ne spomnim). Lahko jih naročiš preko kataloga, ki ti ga pokažejo. Ne vem pa ali lahko izbiraš s prejco ali brez nje.

Tvoja mami lahko prejco, ki ji je ostala porabi za vezenje ali delanje prtičkov iz križcev. Tako delam sama. Takšni izdelki so unikatno darilo.

clock-img

08.02.2016, 07:48

clock-img

AlekT

pencil-img

1

Če koga zanima, Wiehler gobelini:

http://www.ebay.com/itm/-/151977155965?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem