cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gnojilo za rožice-katero?

clock-img

13.04.2006, 10:39

clock-img

Anonimen

No ženskice,tiste,ki se spoznate na rožce,kera mi zna svetovati najboljše gnojilo za bršljanke.Lepo prosim z idejami na dan,pa hvala.

clock-img

13.04.2006, 10:51

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz sem lani imela Asef za bršljanke.Bila sem zadovoljna cvetelo je do novembra.

clock-img

13.04.2006, 11:05

clock-img

Anonimen

U hvalauser posted image user posted image Jaz sem uporabljala eno gnojilo lani,našla sem ga v kleti,izgleda da že staro,sploh ne vem od kod se je znašlo tam,pa ni učinkovalo so bile prav revne.Bom pa letos kar s tem poskusila.

Pa še nekaj,kaj pa tiste ki so na gredici,naprimer trajnice,pa grmovnice.
Moja sosedaj jih gnoji z konjskim gnojem,res so čudovite,samo,da moraš pravi odmerek znajti,drugače ti požge korenine.Jaz si ne upam,da kaj ne uničim.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 13.4.2006 11:07:49 >

clock-img

13.04.2006, 11:21

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Neva,najboljši je konjski drekecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

13.04.2006, 11:21

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Meni tudi vedno ostane, ampak je res najbolje vsako leto novega kupit, saj ga toliko ne porabiš. Imajo pa tudi več pakiranj, tako da si kupiš kolikor pač rabiš.

clock-img

13.04.2006, 11:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Meni tudi vedno ostane, ampak je res najbolje vsako leto novega kupit, saj ga toliko ne porabiš. Imajo pa tudi več pakiranj, tako da si kupiš kolikor pač rabiš.

V tekočini za zalivanje ali v palčakh,ki vtakneš v zemljo?Meni jih je hči včeraj kupila sicer nisem še pogledala navodil,če se pa ne motim so palčke samo za sobne rastline.

Ja sončece vem,da je drekec učinkovit zna pa bit tudi agresivno gnojilo.user posted image

clock-img

13.04.2006, 12:12

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Palčke jaz poznam res samo za sobne rožce, meni so se lepo obnesle pri vijolicah. Drugače pa jaz Asef kupim kar tekočino,ker imam sedem korit in porabim kar nekaj gnojila. Gnojim enkrat tedensko.

clock-img

13.04.2006, 12:15

clock-img

Anonimen

Tenks!!!!user posted image Z zalivanjem torej bom dodajalo hranilo rožcam v upanju,da bodo letos bogateuser posted image

clock-img

13.04.2006, 13:10

clock-img

vidja

pencil-img

210

Jaz pa vseeno navijam za Biosol, ki je organsko gnojilo in ni preveč agresivno. So pa to taki mali briketki, ki jih potrosiš po zemlji - gredi in se z zalivanjem počasi spira. Je pa res, da včasih malce smrdi.

clock-img

13.04.2006, 14:11

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz uporabljam ali Asef ali Cvetal, za one na vrtu pa bi ti priporočala Valntinovo gnojilo,ki zemljo obogati z železom in v bistvu tudi vzpostavi tudi ravnovesje med ostalimi sestavinami v zemlji.
S konjskim gnojem pa moraš zelo pazljivo ravnat, da rastlinja ne zažgeš!

clock-img

14.04.2006, 09:52

clock-img

Anonimen

Še enkrat hvala vsem za nasvete..jaz pa upam,da bo letos kaj bolj bogat vrtiček z cvetjem in balkon tudi pisan in cvetoč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem