cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gnezdece za novorojenčka

clock-img

23.02.2023, 17:44

clock-img

Anonimen

Živjo, Mene zanima, ali boste kupile oz ste kdaj uporabljale gnezdece za novorojenčka? Sem ga mislila kupit, zdaj pa razmišljam, ali je sploh potrebno? Spomnem se, da je sestra nečaka dala čez dan na kavč, okrog njega pa tisto materinsko blazino in je bil kakor v enem gnezdu :)  
Vaše izkušnje, mnenja? 
Lp, Saša

clock-img

24.02.2023, 09:33

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Js ga imam in je top zadeva. Sine je star pol leta in cez dan se vedno pociva v njem. Seveda, lahko uporabis tudi materinsko blazino, ampak je gnezdo za moje pojme bolj prakticno. Lahko ga vrzes v avto, ce greste na kaksen dopust in spi v njem, lahko ga das na vajino posteljo, ce spi od zacetka zraven vaju recimo (zaradi pogostega dojenja) itd. Sploh na zacetku, ko so res miniji, mi nekako bolj sede, da lezi v necem, kokr da ga imam kar na kavcu zascitenega z materinsko blazino. Meni res nepogresljiva zadeva. 

clock-img

24.02.2023, 12:20

clock-img

BeautifulButterfly

pencil-img

131

Jaz sem si ga kupila. In ga bom za povsod uporabljala. Ce bi obstajali se manjsi, bi ga v vozicek v kosaro se dala, ta moj gre notr ampak je potem res malo prostora za novorojencka. Kosara je res velika prostorna siroka. 
Grezdo bomo vzel sabo k bomo sli k babici na obisk, za popoldansko spanje, za v kosek, za v posteljico, .... 
Materinsko blazino se nimam ampak se guzvam s povstri, mi je bila tud top in bom eno kupila. K mi je bila potem se leta uporabna. 
Medtem, ko uno lunco - trso blazino za dojenje pa ne bom kupila, tist mi je pa pretrda in nerodna. 

*~**~**~**~**~**~**~**~**~*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem