cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gmail - dodajanje slik

clock-img

26.02.2011, 21:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Že nekaj časa preko Gmaila ne morem dodati slik (.jpg), ki jih imam naložene na računalniku. Očitno sem nekaj pobrkala pri nastavitvah, pa bolj kot brskam, manj se znajdem user posted image

Mi lepo začne nalagat slikico, kaže potek nalaganja, potem pa javi, da nalaganje ni uspelo user posted image ...

Se komu kaj svita kaj bi lahko bilo narobe user posted image

clock-img

26.02.2011, 23:50

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

To meni dela v službi že od nekdaj, pa nihče ne ve, kaj je narobe, sem računalničarja že parkrat prosila, da pogleda kje so nastavitve narobe.

clock-img

27.02.2011, 07:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Gmail se zavaruje pred jamranjem uporabnikom tako, da ma napisano da je beta verzija in tam so pač prisotni bugi/napake pri delovanju. men pa že od nekdaj noče prikazat slik in pdf-jev tistemu, ki jih pošljem. jaz jih lepo naložim in pošljem, potem jih pa noben ne more odpret in pogledat. iz drugih email naslovov pa jih bp odprejo in vidijo. go figure.. user posted image

clock-img

27.02.2011, 09:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Včeraj sem skoraj do polnoči brskala, iskala rešitve...pa nič user posted image .

clock-img

27.02.2011, 09:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

To meni dela v službi že od nekdaj, pa nihče ne ve, kaj je narobe, sem računalničarja že parkrat prosila, da pogleda kje so nastavitve narobe.

Daj ga jutri še enkrat prosi. Reci, da mu jaz pošljem čokolado, če pogrunta. user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 17:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Že pri prijavi v gmail mi sporoča...

Nekatere Gmail funkcije se niso naložile, ker je prišlo do težave z vzpostavitvijo povezave z internetom. Če težave ne morete odpraviti, poskusite ponovno naložiti stran, in sicer prek HTTPS-ja ali z različico osnovnega HTML-ja. Več o tem.

clock-img

27.02.2011, 17:09

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Že nekaj časa preko Gmaila ne morem dodati slik (.jpg), ki jih imam naložene na računalniku. Očitno sem nekaj pobrkala pri nastavitvah, pa bolj kot brskam, manj se znajdem user posted image

Mi lepo začne nalagat slikico, kaže potek nalaganja, potem pa javi, da nalaganje ni uspelo user posted image ...

Kako velike slike pa pošiljaš?

clock-img

27.02.2011, 19:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kako velike slike pa pošiljaš?

Včasih ni bilo problem poslati tudi 2MB, zdaj pa mi noče niti recimo 400KB user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem