cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Glivice v ustni votlini

clock-img

04.09.2004, 01:20

clock-img

Simonika

pencil-img

18

Pozdravljene/i,

moj mali (7,5 mesecev) je dobil glivice v ustni votlini in po ritki. Pri zdravniku sva dobila Daktarin oralni gel za usta. Po enotedenski uporabi se je stanje v ustih izboljsalo, ritka pa je se vedno rdeca.
Drage mamice a imate kaksne izkusnje s to nadlogo in morda kaksen nasvet kako se znebiti glivic po ritki?

Hvala, Simona

clock-img

04.09.2004, 09:20

clock-img

Anonimen

:love:Ciao oskusi z BEPANTHEN kremo,če ne bo pomagalo pa nazaj k doktorju.Še prej takoj ko ritko umiješ jo popudraj z otoškim pudrom tako da dodobra posuši kožico potem pa namaži.Nam je še vedno uspelo pozdravit rdečo rito.Krema je brez recepta.Upam da vama bo kmalu uspelo pozdravit rito..:angel::angel:

clock-img

04.09.2004, 10:36

clock-img

BarbaraB

pencil-img

23

Nam je pediatrinja svetovala, naj daktarin uporabimo tudi na ritki - gre pač tudi za glivice. Če ga pa dojiš, si je pa z njim dobrom namažati tudi bradavice, saj glivice iz tebe drugače pri vsakem dojenju prehajajo na otročka. Mi smo se glivic znebili v kakih dveh dneh - preventivno pa mažeš cel teden.

Lp

clock-img

04.09.2004, 13:07

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi nas je takoj na zacetku dobil glivice v ustih...po dvo dnevni kuri se je stanje popravilo..sem pa zelo pazila, da ne bi prenesla in tako na ritki ni bilo nic...baje pa namazes lahko kar z daktarinom za zunanjo uporabo :)

clock-img

04.09.2004, 15:34

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Praska pasta!! Po previjanju vedno osusi rito do suhega. Cimvec na zraku odvitega.. Umivaj samo z vodo in vatico.

clock-img

04.09.2004, 16:34

clock-img

ajf

pencil-img

116

Ji daš Dektarin gel tako, da ga poje? nam je namreč ritko takoj ščistilo, v ustih pa ni imela glivic; glivice so tudi v črevesju, zato ga mora pojesti.

clock-img

04.09.2004, 20:57

clock-img

petrapz

pencil-img

17

Tudi pri nas smo imeli glivice na ritk, koje bil star 14 dni. Dobila sem daktarin za zunanjo uporabo in canesten. Z daktarinom sem ga mazala 2x na dan 2 tedna. Najbolj učinkovito pa je bilo umivanje s tekočo vodo in milom, da malo izsuši kožo. V dveh dneh so glivice izginile.
Petra

clock-img

05.09.2004, 01:09

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Tudi midva sva imela te glivice in sva jemala daktarin gel. Jemala sva ga štirinajst dni. Toliko časa da je bila vredu tudi ritka. V lekarni so mi rekli da se mora ta gel jemati tudi dva dni po tistem ko ni nobenih znakov več.
:sloncek:

LP Nataša

clock-img

06.09.2004, 08:56

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Pozdravljena!

Za usta enako kot so ti napisale ostale, za predele pod plenicami, pa so nam dali kar Caneseten in je takoj prijel, ker z Bepanthenom ni bilo uspeha.

LP, Jasna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem