cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gledanje televizije

clock-img

29.09.2007, 10:20

clock-img

Simona1234

pencil-img

1

Pozdravljeni,

imam skoraj 5 mesecev staro punčko, ki zelo rada gleda televizijo. Me pa zanima, če je katera kje zasledila, pri kakšni starosti to ni več pretirano škodljivo za oči.

clock-img

29.09.2007, 14:42

clock-img

ally1

pencil-img

460

pri nas mu nismo pustili gledati TV-ja skoraj 5-6mesecev, potem pa je bilo itak skoraj neizogibno user posted image , ker je itak samo to še videl. Drugače pa ne vem čisto točno do kdaj naj bi to škodovalo njihovim učkam. Upam da boš od katere dobila bolj konkreten odgovor.

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

29.09.2007, 21:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je stara 10m in ji ne morem preprečit, da gleda. No, lahko. Če ugasnem tv user posted image  

Resno. Do cca 8m sem zelo pazila, da ni gledala.

clock-img

29.09.2007, 21:11

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pri nas je ne gleda. Niti mu ni v interesu. tako da sem zelo zadovoljna.user posted image
Škodljivo za oči ni. No naj ne bi bilo. Pazit je edino treba, da nikoli ne gleda v temi!

clock-img

01.10.2007, 18:34

clock-img

miška piška

pencil-img

107

Moj (star 9m) se igra z daljincem in prižge TV in kar okameni, potem pa kriči od navdušenja. Ampak mu jo ugasnem, ker se mi zdi, da je za to še čas. Greva rajši na sprehod mimo vrcta, tam isto vse migeta in kriči 100 različnih glasov naenkrat... Pa se isto kar ne more nagledat!!

clock-img

02.10.2007, 10:55

clock-img

zima07

pencil-img

869

Jaz sem nekje prebrala (ne vem vec, kjeuser posted image ), da je za otroka skodljivo gledanje TV-ja do enega leta-baje bi naj otrokovi mozgani ne bili sposobni tako hitre menjave slik-tock in bi naj to posledicno skodilo otrokovim ocem...Ne vem, jaz Tv kar ugasnem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem